MAGAZİN - 22 Haziran 2017 Perşembe 10:07

Survivor'da kim şampiyon oldu? Survivor'da şampiyon olan yarışmacı kim?

A
A
A
Survivor'da kim şampiyon oldu? Survivor'da şampiyon olan yarışmacı kim?

Survivor 2017'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların sıra sıra ve hızlı bi şekilde elendiği yarışma son günlerini yaşıyor. Yarı final oldu ve artık finale saatler kaldı. Finale kalan iki yarışmacı Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken oldu. Peki şampiyon kim olacak? İşte tüm soruların cevabı...

Survivor 2017'nin sonlarına doğru yaklaşıldı. Hızlı çekimlere geçilen Survivor'da tüm yarışmacılar ardı ardına gitti. Son 6'ya kalan yarışmacılardan sırası ile önce yarışmaya adeta damga vuran Sabriye Şengül elendi, daha sonra İlhan Mansız elendi.

Geriye Adem Kılıççı, Ogeday Girişken, Sema Apak ve Serhat Akın kaldı. Bu 4 yarışmacı Kıbrısa gitti. Direk Yarı Finale çıkmak için 2 çeyrek final oyunu oynandı.

Bu oyunları kazanan yarışmacılar Serhat Akın ve Ogeday Girişken oldu ve direk olarak yarı finale gitmeye hak kazandı.

Survivor'da kim şampiyon oldu? Survivor'da şampiyon olan yarışmacı kim?

SEMA APAK ELENDİ

Ünlüler takımının tek kadın yarışmacısı kalan Sema Apak Survivor'da çok iyi performanslar sergiledi ancak bu ona yetmedi.Adem Kılıççı ve Sema Apak canlı yayında yarı final için koltuklara oturdu. En çok sms alan Adem Kılıççı, Sema Apak'ı eleyerek yarı finale çıktı.

Survivor'da kim şampiyon oldu? Survivor'da şampiyon olan yarışmacı kim?

YARI FİNAL GECESİNDE KAHKAHAYA BOĞAN ANLAR

Survivor 2017'nin tereddütsüz en sevilen yarışmacısı Sabriye Şengül oldu. Şengül, doğal ve sempatik tavırlarıyla adeta izleyenleri mest etti. Tabiki yarı final gecesinede damga vurdu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının yarısından fazlasını potada eleyen ve 12 potadan çıkan Sabriye, yarı final gecesinde de Acun Ilıcalı ile yaptığı komik diyaloglarıyla izleyenleri kahkahaya boğdu. 

ACUN ILICALI YORUMLARI OKUDU

Acun Ilıcalı yarı final gecesinde bir ilke imza atarak. Yarı finalde İnstagramına gelen yorumlardan birkaçını okudu. Bu yorumlar SAbriye Şengül, Adem Kılıççı ve İlhan Mansız için yazılmıştı. 

Seyirciler Sabriye için 'Çok sempatik onu çok seviyoruz' İlhan Mansız için ' Çok cool bir adam'  Adem Kılıççı için ise 'Görüntülerde niye yok' diyerek yorumlarını dile getirdiler.

Survivor'da kim şampiyon oldu? Survivor'da şampiyon olan yarışmacı kim?

SERHAT AKIN DA SURVİVOR'A VEDA ETTİ

Yarı finale çıkan 3 yarışmacının sevenleri kıyasıya bir oy mücadelesi verdi. Canlı yayında açıklanan sonuçlara göre ilk finale çıkan Adem Kılıççı oldu. İkinci finalist ise Ogeday Girişken oldu ve böylelikle Serhat Akın Survivor hayallerine veda etmiş oldu.

Survivor'da kim şampiyon oldu? Survivor'da şampiyon olan yarışmacı kim?

KİM ŞAMPİYON OLACAK?

 İki finalist için kıyasıya mücadele başladı. Bir tarafta Ünlülerin çok sevilen yarışmacısı Adem Kılıççı, bir yanda Gönüllülerin favorisi Ogeday Girişken. Peki kim şampiyon olacak? Survivor 2017'nin şampiyonu bu akşam Kıbrıs'ta çekilen canlı yayında belli olacak.

Survivor'da kim şampiyon oldu? Survivor'da şampiyon olan yarışmacı kim?

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Milli boksör Adem Kılıççı 1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesinin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Milli boksör, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. Adem Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalya ile ülkemizi gururlandırmayı başarmıştır.

Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında ise şanssız bir yenilgi alarak ilk turda elenmiştir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 

Survivor'da kim şampiyon oldu? Survivor'da şampiyon olan yarışmacı kim?

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu’da 7. Uluslararası Koru Gebelik Doğum Lohusalık Kongresi düzenlendi Bolu’da "7. Uluslararası Koru Gebelik Doğum Lohusalık Kongresi" düzenlendi. Prof. Dr. Aydan Biri ve Prof. Dr. Fatma Deniz Sayıner modern doğum hekimliği ve ebelik hizmetleri açısından önemli bilgileri katılımcılara aktardı. Bolu Koru Otel’de geleneksel hale gelen Uluslararası Koru Gebelik Doğum Lohusalık Kongresi’nin 7’ncisi düzenlendi. Kongre’nin oluşturulmasında büyük payda sahibi olan Prof. Dr. Aydan Biri ve Prof. Dr. Deniz Sayıner’in öncülüğünde bir araya gelen doğum hekimlerinin yanı sıra perinatoloji uzmanları, ebeler, hemşireler, yenidoğan hekimleri ve doğuma katkı sağlayan birçok branş uzmanı da kongrede yerini aldı. Kongrede Türkiye’de ve dünyada modern doğum hekimliği ve ebelik hizmetleri açısından önemli bilgiler, araştırma sonuçları ve deneyimlerin paylaşıldığı bilimsel oturumlar yapıldı. 3 gün sürecek olan kongrede, doğuma yönelik kurslar ve bilgilendirme toplantıları yapılacak. “Doğum konusu birçok konuya göre az ilgi görüyor” Türkiye’de sadece doğumun ele alındığı en büyük bilimsel toplantı olma özelliğini taşıyan 7. Uluslararası Bolu Koru Gebelik, Doğum ve Lohusalık Kongresi’nin başkanlığını yürüten Prof. Dr. Aydan Biri, “Bu 7’ncisi olmakla birlikte en çok heyecan duyduğum kongre oldu. Her geçen yıl birbirini tekrar etmemek adına zaten çok geniş ve sonsuz olan bu kongrede bir kez daha sizinle olmaktan çok büyük keyif duyuyorum. Konumuz doğum ve içerisinde çok fazla bileşen var. Doğumsal birleşim ya da bir bebeği ilgilendiren bir süreç, toplumun esası temeli ve koruyucu sağlık bakımı. Kongrede çok fazla insanı bir araya getiriyoruz. Ama çok da zor oluyor bu kongreler. Daha önce de söylediğim bir şey var ana işimiz olan doğum, özellikle kadın doğum hekimlerinin polikliniklerinin yüzde 80’i doğum, ancak buna rağmen birçok konuya göre çok daha az ilgi görüyor. Bu yıl ben çok çünkü bu konu doğrultusunda doktor arkadaşlarımızın da ana konumuzun doğum olduğuna dair inancı arttı. Her ne kadar hala akademisyen arkadaşlarımızın ‘Doğum da moda oldu’ demesine rağmen mesleğe bakışımızın çarptırıldığı bir dönemdeyiz” dedi. “Bilginin olmadığı yerde güçten bahsedilemez” Bilimsel çalışmaların ışığında kendini yenileyen ebelere ihtiyaç olduğunu söyleyen Prof. Dr. Deniz Sayıner, “Eğitim bizim vazgeçilmezimiz olmalı. Çünkü en büyük güç bilgi gücüdür. Bilginin olmadığı yerde güçten bahsedilemez. Hiçbir silah, hiçbir teknoloji bilginin karşısında duramaz. O nedenle sürekli bilimsel çalışmaların ışığında kendini yenileyen ebelerin yetişmesine ve ebelere ihtiyaç duyduğumuzu söylemem lazım. Ve tabii ki böyle bir ebeliği dizayn etmek için de birlik olmaya ihtiyaç vardır. Kurucu üyelerinden biri olmaktan onur duyduğum, gerçekten birlikte yürümekten gurur duyduğum yol arkadaşlarımın olduğu Anadolu Ebeler Derneği. Bu dernekle birlikte örgütlenmek, mesleğine sahip çıkmak mesleki örgütün içinde olmak son derece önemli” diye konuştu.