ASAYİŞ - 22 Ekim 2018 Pazartesi 16:00

Suudi Arabistan Konsolosluğundan çekiciyle bir araç çıkarıldı

A
A
A
Suudi Arabistan Konsolosluğundan çekiciyle bir araç çıkarıldı

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda gazetecilerin bekleyişi sürerken, plakasız bir araç çekiciyle konsolosluk binasından çıkarılarak götürüldü.

Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha haber alınamayan ve ardından öldürüldüğü anlaşılan gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili soruşturma sürüyor. Öte yandan gazeteciler de Suudi Arabistan Konsolosuğu önünde bekleyişi devam ederken, bugün binanın otoparkından plakasız siyah camlı bir araç çekici yardımıyla çekildi. Aracın kimin aracı olduğu ve nereye götürüldüğü bilinmezken, otomobil gazeteciler tarafından görüntülendi.  

Suudi Arabistan Başkonsolosluğundan çekiciyle çıkarılan araç geri getirildi

Suudi Arabistan Başkonsolosluğundan gündüz çekiciyle çıkarılan plakasız araç geri getirildi. Aracın muayenesinin olmadığı ve muayene yaptırıldıktan sonra konsolosluğa geri getirildiği öğrenildi.

Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha haber alınamayan ve ardından öldürüldüğü anlaşılan gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili soruşturma sürüyor. Bugün gündüz saatlerinde konsolosluk binasının otoparkından plakasız siyah camlı bir araç çekici yardımıyla götürülmüştü. Çekilen araç akşam saat 19.45 sıralarında konsolosluğa geri getirildi. Aracın muayenesinin olmadığı ve muayene yaptırıldıktan sonra konsolosluğa geri getirildiği öğrenildi.  

Suudi Arabistan Konsolosluğundan çekiciyle bir araç çıkarıldı

Murat Horoz - Cenk İşver - Selim Bayraktar 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir