HENTBOL - 18 Kasım 2011 Cuma 16:10

"Tek hedefimiz final ve kupa"

A
A
A
"Tek hedefimiz final ve kupa"

Challenge Kupası'nda mücadele eden Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, 4. Turda Çek Cumhuriyeti'nden VS Sokol Pisek takımı ile eşleşti.

Challenge Kupası'nda mücadele eden ve final oynayarak Avrupa ikincisi olan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın 2012 yılı Challenge Kupası 4. Tur'daki rakibi belli oldu. Avrupa Hentbol Federasyonu'nun Avusturya'nın Başkenti Viyana'daki merkezinde yapılan kura çekiminde Muratpaşa Belediyespor Çek Cumhuriyeti'nin VS Sokol Pisek takımı ile eşleşti.

Avrupa Kupaları'nda Türkiye'yi başarıyla temsil eden bir takım olduklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Akkaya, "Challenge Kupası'na 4. Turdan katılıyoruz. Rakibimiz VS Sokol Pisek. İlk maç 4-5 Şubat 2012 tarihinde deplasmanda. Rövanşı ise 11-12 Şubat 2012 tarihinde Antalya'da yapılacak. Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığımız Challenge Kupası'nı bu sezon evimize getirmek istiyoruz. Tek hedefimiz final ve kupa" dedi.

SÜPER LİG'DE SIRADA EMNİYET GÜCÜ VAR

Bayanlar Hentbol Süper Lig 7. Haftası'nda Muratpaşa Belediyespor, İstanbul Emniyet Gücü'nü ağırlıyor. Ligin 6. Haftasında deplasmanda Maliye Milli Piyango ile 34-34 berabere kalan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, 20 Kasım Pazar saat 15.00'de İstanbul Emniyet Gücü ile karşı karşıya gelecek. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynanacak Bayanlar Hentbol Süper Lig karşılaşmasını Ankara Bölgesinden Abdullah Özdeniz ve Okhan Yurt hakem ikilisi yönetecek.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, "Bu önemli maça bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Hedefimiz kendi saha ve seyircimiz önünde farklı galibiyet" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir