VOLEYBOL - 05 Nisan 2017 Çarşamba 15:31

Thaisa’nın durumu belli oldu

A
A
A
Thaisa’nın durumu belli oldu

CEV Şampiyonlar Ligi 6’lı play-off rövanş mücadelesinde sakatlanan Eczacıbaşı VitrA’lı voleybolcu Thaisa’nın bileğinde zedelenme meydana geldiği ve 3 hafta boyunca dinlendirileceği açıklandı.

Eczacıbaşı VitrA, CEV Şampiyonlar Ligi 6’lı play-off rövanş mücadelesinde Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek dörtlü finale kaldı. Mücadelenin 3. setinde sakatlanan Brezilyalı voleybolcu Thaisa Pallesi’nin ayak bileğindeki bağlarda zedelenme ve kıkırdaklarda lezyon olduğu ifade edildi. Tecrübeli oyuncuya cerrahi müdahale edilmeyeceği belirtilirken, bileğinin atel ile üç hafta boyunca sabitleştirilerek dinlendirileceği ve tedaviye bu şekilde devam edileceği açıklandı.

Eczacıbaşı VitrA’dan konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Yıldız oyuncumuz Thaisa Daher Pallesi’nin, bugün yapılan MR ve bilgisayarlı tomografi görüntülemeleri sonucunda, ayak bileğini tutan bağlarda zedelenme görülmüş olup, kıkırdaklarında çok az bir lezyon tespit edilmiştir. Oyuncumuzun bileğinin üç hafta boyunca atel alçı ile sabitleştirilerek dinlendirilmesi, sonrasında ayak bileği sabitleyici bot ile ve fizyoterapi uygulamasına başlanarak tedavisinin tamamlanması planlanmaktadır. Bu süreçte herhangi bir cerrahi müdahale düşünülmemektedir.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir