ASAYİŞ - 20 Eylül 2018 Perşembe 02:49

Tır, kamyona arkadan çarptı; 1’i ağır 2 yaralı

A
A
A
Tır, kamyona arkadan çarptı; 1’i ağır 2 yaralı

Manisa’nın Kula ilçesinde bir kamyon ve bir tırın karıştığı trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı.

Kaza saat 00.45 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Su Dinlenme Tesisleri civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Zekai Özdemir(56) idaresindeki 33 AL 092 plakalı tır, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyreden Muammer Akyol(64) idaresindeki 43 FR 241 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yol kenarında bulunan tarlaya sürüklenerek yaklaşık 50 metre ilerleyen kamyon sürücüsü Muammer Akyol yaralanırken, arkadan çarpan tır sürücüsü Zekai Özdemir ise tırın şoför mahallinde sıkışarak ağır yaralandı. 

Olay yerine çağırılan AKS ve Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan tır sürücüsü Özdemir ile diğer kamyonun şoförü Akyol, 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Kula Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.  

Hasan Yiğen

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Malazgirt’te şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram’ın da katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Malazgirt Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri onuruna verilen iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek, “Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Her zaman söylüyoruz ve her daimde söylemeye devam edeceğiz, şehitler ve gazilerimiz bizim Türk halkının en önemli değerlerindendir. Milli beraberlik ve kardeşlik duygularımızın bütünleştiği bu önemli ve anlamlı Ramazan ayında hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi. Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemeğine Kaymakam Göksu Bayram, Belediye Başkanı Cengiz Altın, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, Emniyet Müdürü Serhan Türk, kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler ve kurum amirleri katıldı. Program sonunda şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler takdim edildi.