ASAYİŞ - 27 Haziran 2016 Pazartesi 15:53

Türk işi kurtarma ikinci kazaya neden oldu

A
A
A
Türk işi kurtarma ikinci kazaya neden oldu

Gaziantep'te kamyonun çarpması sonucu otomobilinin içerisinde sıkışan bir kişi, Türk işi yöntemlerle kurtarılmak istendi. Kurtarma çalışmasını yürüten vatandaşlar, ikinci bir kazadan ise kıl payı kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Osmaniye otobanında Neyler Köyü yakınındaki köprülü kavşakta sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen kamyona çarptı. Kamyon kaza sonrası köprünün altında kalırken, otomobilde sıkışan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi için kurtarma seferberliği başlatıldı. Kazayı gören çok sayıda araç durarak, aracın içerisinde sıkışan şahsı kurtarmaya çalıştı. İtfaiye yada kurtarma ekipleri beklemeden işe koyulan vatandaşlar çekiç ve kaba kuvvet kullanarak, aracın kapısını açmaya çalıştı. Ancak vatandaşların uzun süren çabaları sonuç vermedi.

İKİNCİ BİR KAZA YAŞANDI
Kaza yapan ve köprü altında bulunan kamyona bu sefer TIR çarptı. Hemen ilerisindeki otomobilde kurtarma çalışması yürütün vatandaşlar da TIR'dan kıl payı kurtuldu. Kazaya karışan TIR'ın içerisindeki malzemeler ise etrafa saçıldı. Üst geçitte bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu yürütülen kurtarma çalışmaları ve ikinci kaza anı kaydedildi.
Otomobilinde sıkışan yaralı şahıs ise bir süre sonra olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir