BASKETBOL - 24 Mart 2010 Çarşamba 14:49

Türk Telekom, Goran Jeretic ile sözleşme imzaladı

A
A
A
Türk Telekom, Goran Jeretic ile sözleşme imzaladı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, Karadağlı guard Goran Jeretic ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

ENGİN KOCABIYIK-ANKARA 

Türk Telekom Spor Kulübü'nde düzenlenen ve Türk Telekom Asbaşkanı Gökhan Bozkurt, genel menajer Ahmet Arif Turhan ve baş antrenör Merih Çakıroğlu'nun katıldığı imza töreninde tecrübeli guard Jeretic, kendisini sezen sonuna Mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Türk Telekom Asbaşkanı Gökhan Bozkurt, şampiyonluğun iddalı takımlarından olma yolunda hızla ilerlediklerini belirterek, "Önemli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Şampiyonluğun önemli adaylarından birisiyiz. Jeretic, Karadağ Milli Takımı'nda da forma giyiyor. 1979 doğumlu bir oyuncu. Daha önce önemli takımlarda forma giydi. İstatistikleri çok iyi olan bir oyuncu. Jeretic'in takıma kolay adapte olarak, büyük katkı yapacağına inanıyoruz. Türk Telekom, şampiyonluğun en iddialı takımlarında olma yolunda hızla ilerliyor" dedi. 

Türk Telekom Baş Antrenörü Merih Çakıroğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek, "Guard mevkinde eksiğimiz vardı. Bunun üstüne Tutku da sakatlandı. Oyuncu transferine ihtiyacımız vardı. Yönetim bizi kırmadı ve iyi araştırmlara sonucunda Jeretic'i kadromuza kattık. Hedefimiz şampiyonluk. Artık kadromuz daha geniş. Bu şekilde emin adımlarla hedefimize doğru ilerleyeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Jeretic kısa sürede büyük katkı yapmak istediğini vurgulayarak, "Herkese teşekkür ediyorum. Geldiğim andan itibaren büyük ilgiyle karşılandım. Sezonun bitmesine kısa bir süre var. Kısa süre içinde takımın önemli bir parçası olmaya çalışacağım. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapacağım, Kaptan Hüseyin ile görüşmem oldu. Takım ile ilgili bilgi aldım ve takım için neler yapabileceğimizi konuştuk. Kendimi göstermek için ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir