MAGAZİN - 12 Şubat 2015 Perşembe 13:11

Twitter'ın yeni fenomeni o

A
A
A
Twitter'ın yeni fenomeni o

Twitter'da fenomenler arasında en komik tweetler paylaşanlardan biri olan ve kısa sürede onbinlerce takipçiye ulaşan @biliyoruzbe kullancı adlı DamsızDaGirenAdam, yazdıklarıyla sadece Türkiye'deki kullancıları değil, dünyadaki aktif twitter kullanıcılarını da güldürmeyi başarıyor.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ile ilgili yazdığı "Aşk diye yazılır, Vali Vasip Bey Diye Okunur" tweeti milyonlarca kez kullanılan twitterın yeni fenomeni;

@biliyoruzbe (DamsızDaGirenAdam) kullanıcı adlı bir yazar. Yeni fenomenin tweetlerini favorilerine ekleyenler arasında dünyaca ünlü star Rihanna da var. Twitter'ın yeni fenomeninin yazdığı tweetlerdan bazıları ise şu şekilde:

@biliyoruzbe: Sevgilinizi bu 14 Şubatta çok şaşırtın..Onun yerine bana hediye alın. Eminim çok şaşıracaktır;)

@biliyoruzbe: Ağlarsa anam ağlar gerisi mobil ağlar ve kablosuz ağlar olarak ikiye ayrılır, birde kamlumbağalar var ama onların konuyla alakası yok:))

@biliyoruzbe: "Aşk" diye yazılır "Vali Vasip Bey" diye okunur net yani...

@biliyoruzbe: "Gül gibi Kızları şöyle üzdünüz, böyle üzdünüz" yazıyorlar. Memlekette sanki kızların hepsi bakire rahibe, erkekler Brazzers'taki kel Adam.

@biliyoruzbe: Ya siz toplu taşıma araçlarında nasıl birbirinizi kesiyosunuz? Ben tutunacak bi yer bulup oraya yapışıp Allah'a emanet gidiyorum ya..

@biliyoruzbe: Tek renk Yeni kimliklerle birlikte kadınlarda sadece "Pembe nüfus cüzdanı" özelliği arayan erkekleri büyük bir endişe sardı...

@biliyoruzbe: Hayaller Paris, hayatlar Muş...

@biliyoruzbe: Evdeki saat kendi kendini 1 saat geri almış, annem de geriye almış. Kimse almamıştır diye bir de ben geriye aldım. Şuan Hazirandayız..

@biliyoruzbe: Babamın Facebook hesabı çalınsa umrunda olmaz 5 Arkadaşı var zaten 3 tanesi evden diğer 2'si esnaf komuşuları 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adana’da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödülleri verildi ADANA (İHA) – Adana’da Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Edebi eser ve görsel olmak üzere 2 farklı kategoriden oluşan yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise il birincileri ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Vali Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, çeşitli kategorilerde başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Programda konuşan Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, ödül alan öğrencileri tebrik ederek, “Milli Eğitim Bakanlığımız ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle Türkiye’deki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde uygulamaya geçirilen bağımlılık temalı görsel ve edebi alandaki eserlerin yarıştığı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışması çerçevesinde ilimizde dereceye giren öğrencilerimiz için Adana Yeşilay Şubesinde ödül töreni gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimize ödülü, plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.