DİĞER SPORLAR - 13 Kasım 2018 Salı 22:38

U23 Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda iki yarı finalist

A
A
A
U23 Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda iki yarı finalist

U23 Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 60 kiloda Kerem Kamal ve 72 kiloda Cengiz Arslan, yarı finale yükseldi.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen U23 Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 60 kiloda Kerem Kamal, çeyrek finalde Çinli rakibi Libin Ding'i 10-1 sayı tuşuyla yenerek yarı finale yükseldi. Kamal yarı finalde Azerbaycanlı Murad Mammadov ile karşılaşacak. 

72 kiloda Cengiz Arslan, çeyrek finalde Macar Tamas Levai'yi 4-1 yendi. Arslan yarı finalde Ukraynalı Artur Polatiev ile karşılaşacak.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Başkan Tarhan: "İstihdam imkanlarını geliştirecek projelerimizi hayata geçireceğiz" Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçe geneline dağılmış olan küçük sanayi esnafını sektörel bazda ortak çalışma alanlarında bir araya getirmek amacıyla yeni imar planları hazırladıklarını belirterek, "İmar planları bu hizmet dönemimiz içerisinde tamamlandı. Önümüzdeki dönemde ise planlanan başta Küçük Sanayi Sitesi olmak üzere, bu çalışma alanlarının uygulanmasını, ilçenin ekonomik durumunu ve istihdam imkanlarını geliştirecek projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Atatürk Mahallesi’nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi esnafıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, gelecek dönem için sanayi sitesiyle ilgili önemli projelerini açıklayan Başkan Tarhan, ilçenin ekonomik gelişimine katkı sağlayacağını belirttiği yeni dönem projelerinden de söz etti. Başkan Tarhan, yeni dönemde Küçük Sanayi Sitesi’nin modernizasyonu ve genişletilmesi için kapsamlı bir çalışma programı hazırladıklarını belirtirken, mevcut sanayi sitesinin yetersizliğinden kaynaklı olarak ilçe geneline dağılmış olan küçük sanayi esnafını bir araya getirmeyi hedeflediklerini vurguladı. "Daha modern bir Küçük Sanayi Sitesi’ni ilçemize kazandıracağız" Mezitli’nin ekonomik durumunu ve istihdam imkanlarını geliştirecek projelerin uygulanması için hazırlıkların tamamlandığını ve önümüzdeki dönemde hayata geçirileceğini belirten Başkan Tarhan, “Önümüzdeki beş yıllık çalışma programımızda, artık ilçe merkezi içerisinde kalmış olan mevcut Küçük Sanayi Sitesinin tasfiye edilmesi, bunun yerine daha yeterli büyüklüğe sahip, daha doğru yer seçimiyle, daha modern bir Küçük Sanayi Sitesini ilçemize kazandırılmasını planladık. Alternatif ekonomik sektörleri desteklemek, mevcut Küçük Sanayi Sitesi’nin yetersizliğinden kaynaklı ilçe geneline dağılmış olan küçük sanayi esnafını sektörel bazda ortak çalışma alanlarında bir araya getirmek amacıyla hazırladığımız imar planları bu hizmet dönemimiz içerisinde tamamlandı. Önümüzdeki dönemde ise planlanan başta Küçük Sanayi Sitesi olmak üzere, bu çalışma alanlarının uygulanmasını, ilçenin ekonomik durumunu ve istihdam imkanlarını geliştirecek projelerimizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
Denizli Denizli Büyükşehir Yenişafak’ta 3 parkı hizmete açtı Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yenişafak Mahallesi’nde içerisinde halı saha, yürüyüş yolları, fitness ve çocuk oyun gruplarının olduğu 3 parkı hizmete açtı. Parklar hakkında açıklama yapan Başkan Osman Zolan, “2004 yılında 3-5 park olan Denizimizde bin 876 park sayısına ulaştık” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Yenişafak Mahallesi’nde yapımını tamamladığı, içerisinde halı saha, yürüyüş yolları, fitnes ve çocuk oyun gruplarının olduğu 3 parkı hizmete açtı. Yenişehir Halı Saha ve Park açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, davetliler, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış programı öncesi halı sahada çocuklarla bir süre futbol oynayıp kaleye şut çeken Başkan Zolan ve beraberindekiler renkli görüntüler oluşturdu. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Başkan Zolan, Denizli’nin yeşil alan konusunda parmakla gösterilen bir şehir haline geldiğini belirterek, “Şehrimizde kişi başına düşen yeşil alan çok üst seviyeye çıktı. 2004 yılında 3-5 park olan Denizimizde bin 876 park sayısına ulaştık. Dile kolay. Bunların her biri tek tek yapıldı. Şimdi evden çıkıp 150-200 metre yürüdüğünüzde mutlaka küçük de olsa bir parka ulaşıyoruz” dedi. “Şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik” Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Biz eser ortaya koyma peşindeyiz. İnşallah bu eserlerimizi arttırarak devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman şov yapmadık, sadece iş yaptık. Şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik. İnşallah aynı anlayışla koşacağız ve şehrimizi daha ileriye, daha güzele inşallah hep beraber götüreceğiz” diye konuştu. Denizli’nin bugün dünya kentlerinden birisi haline geldiğine dikkati çeken Başkan Zolan, kentin en büyüğü olan 10 bin tonluk su deposu açılışını yaptıklarını hatırlatarak, “Şimdi 3 parkımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Üçünün toplamı yaklaşık 6 bin metrekare. İçinde halı saha, oyun ve spor aletleri olan parkımız bölgemizin ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından içerisinde halı saha, 2 adet yürüyüş yolu, 2 adet fitness grubu, 3 adet çocuk oyun grubu ile dinlenme ve oturma alanlarının bulunduğu 3 parkın açılış kurdelesi dualarla kesildi. Açılışın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler hizmete açılan parklarda incelemede bulunup hatıra fotoğrafı çektirdi.