ASAYİŞ - 10 Şubat 2016 Çarşamba 17:03

Ucuza Frank almak isterken kendi parasından olacaktı

A
A
A
Ucuza Frank almak isterken kendi parasından olacaktı

Antalya'da bir kişi, ucuza İsviçre Frank'ı almak isterken 125 bin TL dolandırıldı. Çanta içindeki Frank'ın sahte olduğunu anlayan şahıs, dolandırıcıyı peşinden koşarak yakaladı. 125 bin TL parasını son anda kurtaran S.A. parasını sıkı sıkı tuttu.

Olay, Kepez ilçesi Teoman Paşa mahallesinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, elinde yüklü miktarda İsviçre Frank'ı olduğunu söyleyen İlyas Ö., yurt dışından gelen S.A ile görüştü. Para miktarının yüksek olduğunu da belirten İlyas Ö., S.A ile buluştu. Kısa süre görüşen ikiliden İlyas Ö., 125 bin TL tutarındaki parayı alıp, çanta içerisinde getirdiği sahte İsviçre Frankı'nı S.A.'ya vererek hızla kaçtı.

Çanta içerisindeki paraları inceleyen S.A. paraların sahte olduğunu görünce zanlının arkasından koştu. Kovalamaca sırasında bir yandan da durumu 155'e bildiren S.A. kısa süre sonra İlyas Ö.'yü yakaladı. Olay yerine gelen polis ekipleri her iki şahsı da gözaltına alarak karakola götürdü.

S.A.'nın karakola girerken siyah bir poşet içindeki paralarını sıkıca tuttuğu dikkat çekti. Gözaltına alınan İlyas Ö., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir