MAGAZİN - 03 Nisan 2018 Salı 16:21

Ufak Tefek Cinayetler 24.bölüm fragmanı... Ufak Tefek Cinayetler izle... 24.bölümde neler olacak?

A
A
A
Ufak Tefek Cinayetler 24.bölüm fragmanı... Ufak Tefek Cinayetler izle... 24.bölümde neler olacak?

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de her şey ortaya çıkacak. Merve'nin Serhan'ın odasını izlemesi her şeyi bir bir aydınlatacak. Peki Ufak Tefek Cinayetler dizisini nereden izleriz? Ufak Tefek Cinayetler dizisi canlı nasıl izleriz? Ufak Tefek Cinayetler 24 .bölüm izle... Ufak Tefek Cinayetler yeni fragman... İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkında tüm detaylar...

Reyting rekorları kıran dizide her şey bir bir ortaya çıkıyor. Merve ile Serhan'ın boşanma aşamasında olmasına Merve nasıl engel olacak? Oya ile ilişkilerini iyice ilerleten Serhan, Merve'nin boşanmaması karşısında ne yapacak merak konusu şimdiden oldu. 22.bölümde nefes kesen anlar yaşandı. Burcu adeta köşeye sıkıştı. Eski eşi Arzu'yu özleyen Mehmet ise bundan sonra ne yapacak çok merak ediliyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler 23.bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler izle... 

UFAK TEFEK CİNAYETLER CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Ufak Tefek Cinayetler 24.bölüm fragmanı... Ufak Tefek Cinayetler izle... 24.bölümde neler olacak?

UFAK TEFEK CİNAYETLERDE GERÇEK ORTAK ÇIKIYOR!

Merve ve Pelin’in başı büyük dertte! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamıyorlar.

Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Başlarına geleceklerden habersizler.

Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu mu olacak? Adalet yerini bulacak…

Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi düşecek tuzağa!

Ufak Tefek Cinayetler 24.bölüm fragmanı... Ufak Tefek Cinayetler izle... 24.bölümde neler olacak?

22.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Merve uçurumun kenarında!

Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ OYUNCULARI

OYA (Gökçe Bahadır)

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ’lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “Beşik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı.

MERVE (Aslıhan Gürbüz)

Aslıhan Gürbüz kimdir, Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale‘de doğmuştur. Babası Eskişehir Seyitgazi’lidir. 5 yaşında babasının işi nedeniyle, İstanbul‘dan, Bursa İnegöl‘e taşınmışlar. İnegöl’de ikamet eden babası Turgut Gürbüz vefat etti. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son sınıfta okurken bir trafik kazası geçirdi, beş ay yatalak yaşadı.

Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Kanal D ekranlarında 2009 yılında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı‘nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç‘ın yaptığı ve “Bir Bulut Olsam” dizisinde, başrollerinde Engin Akyürek, Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, ve Meral Okay ile birlikte Aslıhan Gürbüz de rol aldı.

PELİN (Bade İşçil)

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Ailesi zamanında Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul’a gelmiş. 1999 da anne babası boşanmış. Annesi Kadriye Hanım’la abisi Nişantaşı’nda oturuyorlar. Cenevre Maratonu’nda 1600 kişi içinden 146’ncı oldu.

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Barış Manço‘nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül‘ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.

Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star’da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu, İlk dizisi “Gülpare” dizisidir. İpek Bilgin ve Ümit Çırak’dan oyunculuk dersleri aldı.

2007 yılında Cine5 kanalında yayınlanan “Metropol Cafe” isimli komedi dizisinde rol aldı.

ARZU (Tülin Özen)

Tülin Özen, 24 Aralık 1980 tarihinde İskenderun’da doğmuştur. Aslen Artvinlidir. Annesi ve babası mühendistir. Bir kız kardeşi vardır. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisedeyken fiziği ve kimyası iyi olduğu için İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik mühendisliğini gitmiş. 3.sınıftayken Yeditepe Üniversitesi'nin konservatuar sınavlarına girmiş ve kazanmış ailesine kazandığını söyleyip okulunu 3. sınıfta bırakmış ve Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiştir. Okurken devlet tiyatrosunda oyunlarda oynamaya başladı.

2004 yılında Semih Kaplanoğlu’nun yazıp yönettiği “Meleğin Düşüşü” adlı sinema filminde oynadı. Bol ödül alan bu filmde Tülin Özen de En İyi Kadın Oyuncu ödülü almıştır.

SERHAN (Mert Fırat)

Ankara’da, 10 Ocak 1981 yılında dünyaya gelen Mert Fırat, Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’ni bitirdi. Çok yönlü olmasıyla dikkatleri üstüne çeken ve birçok sinema, tiyatro ve dizide rol almasının yanında senarist olması yönlüyle de oldukça başarılı bir oyuncudur. Mert Fırat, eğitimi boyunca Ankara Devlet Tiyatrosu’nda Suç ve Ceza (2001-2004), Şeyh Bedrettin (2002-2003), Palyaço Prens (2003-2004), Atları Da Vururlar (2004-2005) gibi toplam 22 oyunda sahne almıştır.

Televizyon dizilerinde karizmasıyla boy gösteren oyuncu Bizim Evin Halleri adlı diziyle de izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. En çok yükselişini ise Yersiz Yurtsuz dizisindeki Hüseyin karakteriyle yapmıştır.

Binbir Gece adlı diziyle başarılı performans gösteren oyuncu, Kapalı Çarşı dizisinde yüksek performans göstererek, dikkatleri üzerine çekmiştir.

EDİP (Selim Bayraktar)

Selim Bayraktar, 17 Haziran 1975 tarihinde Irak, Kerkük'de doğmuştur. Bir petrol şirketinde çalışmak için Irak'a giden Köyceğiz'li bir baba ile Kerkük'lü Türkmen annenin oğludur. Bir ablası vardır. İlkokulu Kerkük'de okudu. Okuduğu okulu ziyaret eden Saddam Hüseyin tarafından Cumhuriyet Muhafızı askerleri olması için Selim'i de seçince; olmamak için kurşuna dizilmeyi göze alarak ailesiyle Türkiye'ye kaçtı. 12 yaşındayken 17 ağustos 1987 tarihinde Türkiye'ye geldi. Dört yıl Eskişehir'de yaşadı. Ortaokulu Eskişehir'de tamamladı. Sonra Eskişehir soğuk geldiğinden daha sıcak bir yer olan Antalya'ya taşındılar. Lise eğitimini Antalya' da tamamladı. Lisede okurken Tiyatro atölyesinde kurslara katıldı. Sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı ve 2000 yılında mezun olduktan sonra Antalya'da yaşamaya başladı.

TAYLAN (Ferit Aktuğ)

Ferit Aktuğ, 1978 yılında Adana'da doğan Ferit Aktuğ, 9 Eylül Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Birçok dizi, sinema filmi ve reklam filminde yer almıştır. Koçum Benim dizisi ile kariyerine adım atan Ferit Aktuğ, Kavak Yelleri dizisi ile ekranların tanınan yüzü olmuştur.

Kariyerinde çok sayıda dizi,tiyatro ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu Ferit Aktuğ, başarılı performansları ile izleyenlerden her zaman tam not almayı başaran bir oyuncu olmuştur.

MEHMET (Yıldıray Şahinler)

Yıldıray Şahinler, 7 Şubat 1968 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitim konusunda küçük yaşlardan itibaren kendisine has bir tavır takınan ve Suadiye Lisesi mezunu olan Şahinler, zaman içerisinde oyuncu olma merakı ile kendi nezdinde girişimler yapmaya başlamıştır.

İstanbul’da ki tiyatro okullarına başvuran ve ilk aşamada amatör eğitimler alarak kendisini geliştirme yoluna giden Şahinler, zaman içerisinde İstanbul Şehir Tiyatrosu kadrosuna girmeyi başarmıştır. İlk olarak 1988 yılında Turan Oflazoğlu tarafından sahnelenen Genç Osman tiyatrosunda kendisine yer bulmuş ve kariyerine start vermiştir.

Ufak Tefek Cinayetler 24.bölüm fragmanı... Ufak Tefek Cinayetler izle... 24.bölümde neler olacak?

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar. Bakalım kadınların bu çetrefil dünyasını aydınlatabilecekler mi?

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arkadaşının öldüğü feci kazada kopan ayağı zorlu operasyonla dikildi: “Ayaklarımın koptuğunu gördüm, umudum yoktu” TEM Otoyolu’nda geçirdiği feci kazada arkadaşı vefat eden, ayak bilekleri üzerinden kopma meydana gelerek ağır yaralanan 28 yaşındaki Orhan Sarısoy’u yaşama bağlamak için adeta seferberlik yaşandı. Sağ ayağı yaklaşık 7 saatlik zorlu operasyonla dikilen Sarısoy, “2 ayağımı kaybettiğimi düşünürken bir ayağım tekrardan bana umut olacak, kaza anında ayaklarımın koptuğunu görmüştüm, umudum yoktu. İlk müdahaleyi kendim yapmıştım, daha beteri de olabilirdi, vazgeçmek yok” derken operasyonu gerçekleştiren El Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Egemen Ayhan, “En kritik dönemi atlattık, ayağını sorunsuz şekilde kullanacağını düşünüyoruz” diye konuştu. TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkii Ankara istikametinde 25 Mart’ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada iddiaya göre seyir halindeki otomobil, kontrolden çıkınca bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada araç sürücüsü vefat ederken 2 ayak bileği üzerinden kopma meydana gelerek ağır yaralanan 28 yaşındaki Orhan Sarısoy’u yaşama bağlamak için adeta kaza yerinde seferberlik yaşanmıştı. 112 ekipleri genç adam ve olay yerinde parçalı halde olan kopan uzuvlarını titizlikle alarak kritik sürede hastaneye yetiştirebilmek için zamanla yarıştı. Sağlık neferleri genç adamı, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne götürmek üzere yola çıktığındaysa hastane ekibi de yaralıyı beklemeye başladı. Hastaneye transferin sağlanmasının ardından hemen kopan uzuvların sterilliği sağlanırken genç hasta, ameliyata alındı. 7 saatlik zorlu operasyon, titiz takip süreci Çam ve Sakura Şehir Hastanesi El Cerrahisi Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Doç. Dr. Egemen Ayhan ve ekibinin akşam saatlerinde girdiği zorlu operasyon sabaha karşı tamamlanırken sol tarafta kopan uzvun çok parçalı olması nedeniyle uyum sağlanamadı, sağ tarafta ise kopan uzuv başarıyla dikildi. Yaklaşık 7 saatlik ameliyatın ardından tedavi süreci titizlikle takip edilen Sarısoy da sağlık ekibinin tüm uyarına dikkatle uydu. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi El Cerrahisi Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Doç. Dr. Egemen Ayhan, Uzm. Dr. Kadir Çevik ve Dr. Kağan Çevlik, hastalarının zorlu tedavi sürecine yönelik bilgi verirken Sarısoy ise yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Öte yandan tedavisi tamamlanan genç adam, kontrollerini sürdürmek üzere taburcu edildi. “Kaza anında 2 ayağımın koptuğunu görmüştüm, umudum yoktu” Kaza sonrası yaşadıklarını anlatan 28 yaşındaki Orhan Sarısoy, “Talihsiz bir kaza sonucu hastaneye geldim, 2 ayağımı kaybettiğimi düşünürken doktorların sayesinde bir ayağımı tekrardan bana umut olacak şekilde kurtardılar. Şu an iyi durumdayım. Kaza anında baygınlık geçirmediğim için 2 ayağımın koptuğunu görmüştüm, umudum yoktu. Tabi ki ameliyat sürecinde bunlar nasıl gelişti, oldu, bilmiyorum ama hastaneye geldiğimde 2 ayağım yoktu, çok iyi biliyordum. Orada ilk müdahaleyi kendim yapmıştım, sonrasında buradaki arkadaşlar, doktorlar gerçekten çok ilgilendiler. Hem ameliyat hem sonrasındaki ilgi, çok memnun kaldım, o yüzden de bir ayağım gerçekten bana umut oldu. İlk yardım eğitimleri alarak müdahale etmek çok önemli. Ben bunları biliyordum bir şekilde kendimde uygulamayı başarabildim, bir de tabi ki olayın şoku da vardı. Soğukkanlılıkla bunları başarabildim. Yoğun bakımdan çıktığımdan beri psikolojimi kendim yönetiyorum. Haliyle buradan çıktıktan sonra da tabi ki insanların, kendimin üzgünlüğü söz konusu ama psikolojimizi yöneteceğiz. Daha beteri de olabilirdi, sabredeceğiz, sabrın mükafatını göreceğiz inşallah. Daha güzel bir hayat bizleri bekliyor, vazgeçmek yok, devam" dedi. “Hastanın tamamen basması 2 ay ile 6 ay arasında değişebiliyor” Uzuv kopmalarında hızlı davranılmasının çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken El Cerrahisi Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Doç. Dr. Egemen Ayhan şöyle konuştu: “Hasta bir kaza sonrası her 2 bacaktan ampütasyon yani diz altından kopma sonrası geldi. Soldaki ampütasyon yerine koyma için uygun değildi, güdük kapamayı tercih etmek durumunda kaldık. Sağdaki ampütat replantasyon için uygundu. Bunların hastaneye gelmesi, acil servise geldikten sonra ameliyathaneye çekilip kanlandırılması ve ampütatın kurtarılması lazım, gerçekten bir an önce olması gereken şeyler. Hastanın olay yerinden alınıp ameliyathaneye girmesi arasındaki o sürecin çok hızlı ve organize ilerlemesi gerekiyor. Replantasyonu yapan biziz ama arkasında birçok sağlık emekçisi var. Ambulanstaki doktorundan, teknisyenine, hastayı getiren personele, hastayı karşılayan arkadaşlara, ameliyathaneye çeken hemşiresine, personeline dolayısıyla bunu sadece bir cerrahi işlem başarısı olarak görmek doğru olmaz. Cerrahi 6-7 saat aralığında sürdü, öncelikle kemikleri tespit ediyoruz sonra yumuşak dokuları, tendon, damar, sinir bütün dokuları teker teker onarıyoruz. İlk 5 gün hatta bir hafta diyebiliriz çok kritik, bu süreçte yakından takip ediyoruz. En kritik dönemi atlattık, bundan sonraki süreçte kemiğin kaynaması önemli, yumuşak dokuların aynı dönemde iyileşmesi, sinirin, hislerin geri gelmesi, hepsi bir süreç. Genellikle kemik kaynaması 6-8 hafta kadar sürebilir, bazen bu tip durumlarda daha uzun da olabiliyor. Hastanın tamamen normal hissedip basması, bütün yükünü vermesi 2 ay ile 6 ay arasında değişebiliyor. Tamamen normale dönmesini, bu ayağı sorunsuz şekilde kullanacağını düşünüyoruz. Taburculuk sonrası en önemli şey; kontrollerine düzenli gelmesi, herhangi bir sorun olduğu zaman mutlaka bize başvurması. Enfeksiyon riski her zaman var, özellikle ilk başta var. Ampütat, parça temiz bir şekilde getirilemiyor, ister istemez mikroplar bulaşıyor. Ameliyathanede çok detaylı temizliyoruz ve o şekilde yerine koyuyoruz. Hastanın bir şekilde iyileşmeyi istemesi de çok önemli, bu anlamda şanslıydık, Orhan Bey bizimle iyi ilişkiler kuran bir hastamızdı, bu sonucun olmasında önemli katkısı olduğunu düşünüyorum” “Sigara içmemesi lazım" Hastanın bir sigara kullanıcısı olduğu ancak bu süreçte bırakması gerektiğini söyleyen El Cerrahisi Uzmanı Dr. Kadir Çevik, hastanın da kendilerine uyumlu olmasının tedavi için büyük kazanım sağladığını belirtti. Uzm. Dr. Çevik, kopan uzuvların olay yerinden alınması, hastaneye nakil basamaklarının başarılı olmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “O basamaklar sağlıklı geçilemeseydi çok fazla yapacak bir şeyimiz olmazdı. Acilde iyi bir müdahale yapıldı, ameliyathanede hızlı şekilde bize teslim edildi. Bu tip yaralanmaların tedavisi için multidisipliner bir hastane olması lazım, gayet güzel bir bakım oldu. Hastanın da uyumuyla bir problem yaşamadık. Yaralanma esnasında hangi mikroplara maruz kaldı bilmiyoruz, uzvu gelir gelmez ameliyata başlamadan önce temizlemek lazım. Hastamız sigara içicisiydi, içmedi, sonrasında da içmemesi lazım, ağrı kontrolü olması, çok soğuktan biraz uzak kalması lazım” şeklinde konuştu.
Erzurum Başkan Sekmen; “Ortak akıl ve istişareye önem veriyoruz” Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde yeniden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Sekmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’la birlikte; Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Muharrem Özdemir ve Serhat Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Celalettin Çetinkaya, Abdurrahman Şakiroğlu, Tamer Sırmacı, Sedat Selim Barakalı, Haşim Koç, Yusuf Çizmelioğlu ve Fırat Karakaya, Meclis Başkan Vekili Serkan Daş, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Başkanı ve Meclis Üyesi İsmail Suci ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Kübra Alioğulları iştirak etti. Yeni dönemde Başkan Sekmen’e başarı dileğinde bulunan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, Erzurum’a hizmet etme gayesiyle yola çıkan şehrin her idarecisine, bürokratına ve sivil toplum kuruluşuna ETSO olarak destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. Konuşmasında, ilin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sunacak ve şehrin vizyonunu güçlendirecek yeni projelerde yerel yönetimlerle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarının altını çizen Başkan Özakalın, “Odamız, Erzurum’da üretimin ve istihdamın artmasına katkı sağlayacak, göçü önleyecek, insanların doğdukları topraklarda yaşamasını teşvik edecek her çabaya katkı sunacak, bu anlamda Büyükşehir Belediyesi ve Sayın Sekmen’le daha güçlü bir işbirliği içerisinde olacaktır.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, yeni dönemde Erzurum’a değer katacak birçok yeni projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını belirterek, belediye hizmetlerinde her zaman ortak akıl ve istişareye önem vereceklerini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurum’un geleceği ve insanların mutluluğu için yapılan her türlü çalışmada ETSO’nun desteğini gördüklerini dile getiren Başkan Sekmen, yeni dönemde de işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Özakalın ziyarette, ETSO tarafından yayımlanan ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu’nun kaleme aldığı, “Osmanlı’dan Cumhuriyete Erzurum Ekonomisinin Kısa Öyküsü ve ETSO Tarihi” isimli kitabı Başkan Sekmen’e hediye etti.