MAGAZİN - 31 Mart 2015 Salı 14:58

Ünlü oyuncu lösemili çocuklarla buluştu

A
A
A
Ünlü oyuncu lösemili çocuklarla buluştu

Lösemili kızını kaybetmesinin ardından kendini lösemili çocuklara adayarak çocuklara mutluluk dağıtan Alper Türedi, Dicle Üniversitesi Çocuk Onkolojisinde yatan çocukları ziyaret etti.

Kara Para Aşk dizisinde komiser Ali Güralp karakterinde izlenilen dizi ve tiyatro oyuncusu ,Alper Türedi, “Bir dileğim var” projesi ile lösemi tedavisi gören çocukların dileklerini gerçekleştiriyor. Ünlü oyuncu Alper Türedi, bu sefer de Dicle Üniversitesi Çocuk Onkolojisi'nde yatan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla yakın ilgi gösteren ünlü oyuncu Türedi, çocukların dileklerin olup olmadığın sordu. 14 yaşında lösemi hastası olan Emrullah, hastanede tedavi gördüğü esnada canın çok sıkıldığını ve vakit geçirebilmek için bir hediye istedi. Ünlü oyuncu Alper Türedi, bunun üzerine lösemi hastası olan Emrullah’a bir laptop yollayacağını söyledi.
Yaklaşık 25 hastayı ziyaret eden ünlü oyuncu Alper Türedi, hastaların dileklerini not aldı. Ünlü oyuncu Türedi, en kısa zamanda hastaların dileklerini gerçekleştirebilmek için Dicle Üniversitesi'ne tekrar geleceğini belirti. Türedi, "Hastalıkta moral çok önemlidir. Dileklerinin gerçekleştiğini gören çocukların gözlerindeki sevinç paha biçilmezdir. Bu gurubun işleyişi benim kalbimi yumuşatıyor. Anladım ki almakla değil, insan vermekle daha çok mutlu oluyor. Hasta çocukların hediyelerini gördüğümüzde ilk tepki salonda bulunanlara izlettirildi" dedi.

BURAK EMEK


DİYARBAKIR  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir