MAGAZİN - 28 Nisan 2015 Salı 09:56

Unutma Beni dizisi final yapıyor!

A
A
A
Unutma Beni dizisi final yapıyor!

Fox TV'nin 7 sezondur günlük yayınlanan dizisi Unutma Beni, Haziran ayında ekranlara veda edecek.

Başrollerini Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Berivan Düzgün ve Olcay Kavuzlu'nun paylaştığı ekranların uzun soluklu dizisi Unutma Beni final yapıyor. 2008 yılından bugüne kadar 1450 bölümden fazla yayınlanan ve ekranlardaki 7. sezonunu yaşayan dizi Haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek.

Dizinin Konusu 

Israrla aşklarının ardında duran ve nihayet evliliğe ilk adımlarını atan Ali ve İlkay’a, Nazlının verdiği haber, tam bir soğuk duş etkisi yapmıştır: Nazlı’nın bebeğinin babası Ali’dir ve bu DNA raporu ile belgelenmiştir. Acaba bu rapor doğru mudur, yoksa bu da Rauf ile Nazlı’nın bir oyunu mudur?
Emine ve Şerif’in evliliği ise Mehtap yüzünden krizdedir. Yıllar sonra zengin ve paralı olarak dönen Mehtap, oğlu Özgür’ün velayetini istemektedir ve almaya da kararlıdır. Uzayan davalar, pahalı avukatlara karşı Şerif’in pek bir şansı yoktur. Oysa oğlunu kaybetmemek için ölümü bile göze almıştır. Şerif’in bu yolda her türlü çılgınlığı yapabileceğini bilen Emine, kocası yeniden hapse girecek diye uykusuz geceler geçirmektedir. Bir de kavga etmek için bile olsa, Şerif ve Mehtap çok sık bir araya gelmektedir ve Emine eski aşkın depreşmesinden ölesiye korkmaktadır.

Unutma Beni dizisi final yapıyor!
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Muş’ta Masa Tenisi Turnuvası 60 sporcunun katılımı ile başladı Muş’ta Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 27. İller arası “Masa Tenisi Turnuvası Bölge Grup Elemeleri” 60 sporcunun katılımı ile başladı. Yeni spor salonunda düzenlenen masa tenisi turnuvasına; 9 ilden 60 sporcunun katılımı ile başladı. 4 gün sürecek olan turnuvanın sonunda gruplarını finale çıkaracak olan takım Türkiye finallerinde eleme oynamaya hak kazanacak. Turnuvaya; Muş, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Van, Bayburt, Ağrı. Iğdır, Kars’tan sporcular katıldı. Programda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, “Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün organizasyonunda, 24-27 Nisan tarihleri arasında 27’nci Masa Tenisi Grup Birinciliği ev sahipliğimizde başladı. Burada 9 ilimizden yaklaşık 60 sporcumuz masa tersinde ter dökecek. İnşallah burada elde edilen başarılar neticesinde Türkiye finaline gidecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Geçen günlerde güreşte ev sahipliği yaptık, bugün burada masa tenisine ev sahipliği yapıyoruz. Spor salonlarımız tamamen çevre illerden gelen öğrencilerimize hem bölge birincilikleri, hem Türkiye şampiyonalarında ev sahipliği yapmaya hazır. Burada birçok misafirimizi de ağırlıyoruz. Burada ter dökecek olan sporcularımız çevre illerimizin yurtlarında kalanlardır. Dün bizim sporcularımız Iğdır’da voleybolda ter dökmüşlerdi. Ben katılım sağlayan tüm illerimize teşekkür ediyorum. Gelen bu ekipler ilin ekonomisine de katkı sağlamaktadırlar. Bu vesileyle yaptığınız turnuvalar da önem arz etmektedir” dedi.