ASAYİŞ - 04 Temmuz 2015 Cumartesi 09:53

Uyuşturucu kullanan gençlere baskın

A
A
A
Uyuşturucu kullanan gençlere baskın

Düzce Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şubesi Motosikletli Yunus Timleri, ağaçlık bir alanda uyuşturucu kullanan gençleri suçüstü yakaladı.

Kamuoyunda Yunuslar olarak bilinen motosikletli asayiş timleri, Düzce’de uyuşturucu madde kullanıcılarına karşı mücadeleye devam ediyor. "Ağaçlık bir alanda uyuşturucu madde kullanan gençler var" ihbarını alan yunus timleri bölgeye operasyon yaptı. Yapılan operasyonda ağaçların arasında sentetik uyuşturucu madde (bonzai) kullanan 3 genç yakalandı. Gençlerden bir tanesinin kullandığı uyuşturucu madde nedeniyle kendinde geçmiş halde bulunduğu operasyonda ayrıca yaşı küçük olduğu belirlenen bir gencin cebinden de Bonzai maddesi çıktı. Yunus timleri uyuşturucu kullanan gençleri gözaltına aldı. Gençler operasyon sonrası asayiş ekipleri tarafından doktor kontrolü için Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü.

Ayrıca yunus timleri, Düzce’de madde bağımlılarının çok sık uğrak yeri olan metruk alanlarda ve metruk binalarda da arama yaptı. Hem metruk alanlarda hem de metruk binalarda didik didik arama yapan Yunus timleri, Düzce’de suçla mücadele konusunda kararlı olduklarını gösterirken, suç ve suçlularla mücadele için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 

ALİ OSMAN ÇATANA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir