SPOR - 12 Temmuz 2014 Cumartesi 15:27

Vederson imzaladı

A
A
A
Vederson imzaladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen sezon Antalyaspor’da forma giyen Gökçek Vederson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Mersin HiltonSa Oteli’ndeki imza töreninde konuşan kulüp başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezonda iç ve dış transferleri yüzde 90 nispetinde tamamladıklarını söyledi. 3-4 oyuncu transferi daha düşündüklerini dile getiren Kahramanlı, bunu da en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Bu yıl Mersin İdmanyurdu forması giyecek olan Vederson’un deneyimli, karakterli, düzgün, işini iyi yapan bir oyuncu olduğunu kaydeden Kahramanlı, "Daha önce de Fenerbahçe’de, Bursaspor’da ve Antalyaspor’da forma giymişti. İnşallah bundan sonra Mersin İdmanyurdu forması ile başarılı olacağına inanıyoruz. Deneyimli ve yürekli bir arkadaşımız" dedi.

Bugüne kadar yaptıkları transferlerin hepsinin bir birinden değerli oyunculardan oluştuğunu ve iyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Kahramanlı, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz geldiğimiz günden bu yana elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, bundan sonra da çalışacağız" diye konuştu.

KAMP PROGRAMI YARIN BAŞLIYOR

Kahramanlı, 2014-2015 sezon hazırlıkları için kamp programın yarın başlayacağını da belirterek şöyle devam etti:

"Birinci etap kampımızı Bolu Gerede’de yapacağız. 15 gün sürecek. Sonrasında Viyana’ya gideceğiz ve son kampımızı orada yapıp döneceğiz. Biz Mersin’e yakışan bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Başında deneyimli, işi bilen Rıza Çalımbay hocamız var. Her zaman hedefi olan bir takımız. Bundan sonra da olacak. Kimsenin kuşkusu olmasın Mersin İdmanyurdu bundan sonra kalıcı olacak ve hedefi olan bir takım. Bundan sonraki hedeflerimizin arasında ilk olarak tesisleşmek olacaktır. Alt yapılarımızı oluşturup, bundan sonra Mersin İdmanyurdu’nun kurumsallaşmasını sağlayacağız. Çok güzel bir kadro kurduk. Bu kadro ile birlikte neden Avrupa kupaları olmasın diyoruz. Biz inşallah Avrupa kupalarını da Mersin’e getireceğiz."

Gökçek Vederson ise Mersin İdmanyurdu’na geldiği için başta kulüp başkanı Kahramanlı olmak üzere herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Mersin İdmanyurdu’na başarılı olmak için geldim. İnşallah mutlu olacağım" dedi.

Vederson, konuşmaların ardından kendisini 2 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne’nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti Edirne’de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne’nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne’nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti. Sabah eşi tarafından yatağında hareketsiz halde bulunan Dinar’ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. İki ay içersinde 2 kardeşini toprağa veren ciğerci esnafı Bahri Dinar’ın kalbi daha fazla bu acılara dayanamadı. Ciğerci esnafı Bahri Dinar’ın ağabeyleri Nazmi Dinar (68) Şubat ayında geçirdiği kalp krizinden, Bahattin Dinar (65) ise Perşembe günü Uzunköprü ilçesinde geçirdiği iş kazasında hayatını kaybetmişti. Ciğerci Bahri Dinar, ikindi namazının ardından Eski Camide düzenlenen cenaze töreni ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan çok sayıda vatandaş, göz yaşlarına hakim olamadı. Cenazeye Adülhey de katıldı Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Abdülhey karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Kenan Çoban da, "Sabah çok üzücü bir haberle uyandık. Yakın dostumdu. Bahri abi bir değerdi. Ciğerci Bahri diye anılıyordu ama bizim ciğerimizi yaktı. Edirne’mizin Türkiye’mizin başı sağ olsun" dedi.