EKONOMİ - 10 Ocak 2018 Çarşamba 10:51

Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi’ne 4 bin 500 kişi katıldı

A
A
A
Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi’ne 4 bin 500 kişi katıldı

Vodafone’un yatırımcılarını, satış kanalları çalışanlarını ve iş ortaklarını buluşturan geleneksel Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi yaklaşık 4 bin 500 kişinin katılımıyla bu yıl da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi. 'Gelecek heyecan verici. Hazır mısın?' temasıyla düzenlenen 6 günlük zirvede, Vodafone’un son bir yılda hayata geçirdiği projeler ve gelecek dönem hedefleri paylaşıldı.

Şair ve Yazar Sunay Akın’ın 'Geleceğe nasıl yön veriyoruz' konulu, hikâye tadında bir konuşma yaptığı zirvede, Fütürist Ufuk Tarhan da 'Geleceğe hazır mısınız?' konulu Liderler Paneli'ni yönetti. Hazırlıkları 6 ay süren zirvenin teknolojik şovlarını America's Got Talent birincisi Light Balance üstlenirken, ünlü sanatçılar Beyaz, Yaşar, Gülşen ve Linet de sahne aldı.

Vodafone’un yatırımcılarını, satış kanalları çalışanlarını ve iş ortaklarını bir araya getiren geleneksel Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi bu yıl da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen zirveye Türkiye’nin 81 ilinden yaklaşık 4 bin 500 kişi katıldı. 'Gelecek heyecan verici. Hazır mısın?' temasıyla düzenlenen 6 günlük zirvede, Vodafone’un son bir yılda hayata geçirdiği operasyonlar, projeler ve yatırımlarının yanı sıra gelecek planları, yakınsama projeleri ve iş ortaklarının başarı hikâyeleri de paylaşıldı.

Şair ve Yazar Sunay Akın’ın 'Geleceğe nasıl yön veriyoruz' konulu, hikâye tadında bir konuşma yaptığı, Fütürist Ufuk Tarhan’ın ise 'Geleceğe hazır mısınız?' konulu Liderler Paneli'ni yönettiği zirvede, ünlü sanatçılar Beyaz, Yaşar, Gülşen ve Linet de sahne aldı. Zirvenin teknolojik şovlarını America's Got Talent birincisi, Ukraynalı topluluk Light Balance üstlendi.

Zirveyi değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: "Vodafone olarak, dijitalleşmeyi Türkiye’nin tamamına, her bireye, her eve, her kuruma, özetle her hayata taşıma vizyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Yaptığımız her işin merkezine müşterilerimizi koyuyor, onlara yenilikçi ürünler sunuyor ve sürekli yatırımlarla müşterilerimizin deneyimini uçtan uca geliştiriyoruz. İşimizin her noktasında müşteri memnuniyeti programımızı uygulayarak müşterilerimizin deneyimlerini iyileştiriyoruz. Başarımızda önemli rolü olan yatırımcılarımız, mağaza çalışanlarımız ve bayilerimiz ile birlikte büyük bir aileyiz. Büyük Vodafone Ailesi’ni bir araya getiren geleneksel Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi, perakende kanalındaki paydaşlarımızla mevcut gelişmeleri ve önümüzdeki dönem hedeflerimizi paylaştığımız bir platform olması açısından bizim için önem taşıyor. Türkiye’nin dijital geleceğine öncülük etme hedefimizle bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz".

Yapılan bilgilendirmede, Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi'nin hazırlıkları 430 kişilik bir ekibin çalışması ile 6 ayda tamamlandı. 21 tır teknik ekipman ve dekorun kullanıldığı kurulum için 43 bin 928 km yol kat edildi, 4 bin 259 metrekare branding, 300 robot ışık, 15 oturum, 15 baz ve 2 mobil istasyon kullanıldı.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç’taki Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu öne çıkaran Yılmaz, son depremzede yuvasına kavuşana kadar desteklerinin süreceğini belirtti. Deprem bölgesinde ilk günden itibaren varlığını hissettiren Türk Kızılay’ı Ramazan ayında da afetzede vatandaşları unutmuyor. Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay’ın Güzelburç bölgesinde bulunan Kızılay Yaşam Merkezi konteyner kentinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. "Hatay’da son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız" Ramazan ayının; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı olduğunu belirten Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, "Biz bugün burada zor günleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay’ı olarak her zaman söylediğimiz bir konu var; son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız. Ramazan ayındayız, Ramazan ayı; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı ama aynı zamanda Ramazan ayı sevdiklerimizle bir araya gelme ve bir sofranın etrafında buluşma ayı. O nedenle biz bugün burada Hatay’da kardeşlerimizle bir ekmeği bölüşeceğiz, beraber iftarımızı açacağız. Birbirimizi dinleyerek bu zor günleri atlatmak adına bir aşama daha ilerlemiş olacağız. Ben zor günlerin geçeceğine inanıyorum. Son 1 sene de gördüğümüz şu ki herkes tünelin ucundaki ışığı görmüş durumda bu da zor günlerin geçeceğine inancı pekiştiriyor. Bu günlerde biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Tekrar herkesin Ramazanı hayırlı olsun" şeklinde konuştu.