EKONOMİ - 02 Ağustos 2018 Perşembe 13:38

Vodafone'dan dijital oyun devleriyle işbirliği

A
A
A
Vodafone'dan dijital oyun devleriyle işbirliği

Vodafone, dijital oyun dünyasının önde gelen şirketlerinden Zynga ve Netcom Medya ile işbirliği yaptı. Şirket, Zynga’nın en popüler 4 oyun uygulaması olan 101 Okey Plus, Okey Plus, Çanak Okey Plus ve Tavla Plus’ı bir hafta boyunca internetinden yemeden oynama imkânı sunacak.

Geçen aylarda yeni haftalık 'Vodafone Pass' paketlerini duyuran Vodafone, bu paketlerden haftalık 'Vodafone Oyun Pass' için dijital oyun dünyasının önde gelen şirketlerinden Zynga ve Netcom Medya ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Buna göre kullanıcılar, Zynga’nın en popüler 4 oyun uygulaması olan 101 Okey Plus, Okey Plus, Çanak Okey Plus ve Tavla Plus’ı bir hafta boyunca internetinden yemeden oynayabilecek. 

Engin Aksoy: “Müşterilerimizin oyun keyfini ikiye katlıyoruz” 

Dijitalleşen dünyada değişen müşteri ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler geliştirdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: "Vodafone olarak, müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyacını karşılama hedefiyle geliştirdiğimiz kullanıcı dostu internet tekliflerine bir yenisini daha ekliyoruz. Bu doğrultuda, dijital oyun dünyasının önde gelen şirketlerinden Zynga ve Netcom Medya işbirliğiyle sunduğumuz yeni haftalık ‘Vodafone Oyun Pass’ paketini tercih eden müşterilerimiz, Zynga’nın en popüler 4 oyunu olan 101 Okey Plus, Okey Plus, Çanak Okey Plus ve Tavla Plus’ı internetinden yemeden oynayabiliyor ve oyun içi satın alımlarında kendilerine hediye ettiğimiz 45 bin çipi kullanabiliyor. Böylece müşterilerimiz, Türkiye’nin ilk çip hediyeli internet paketi 'Vodafone Oyun Pass' ile en sevdikleri tavla ve okey oyunlarını internetleri bitecek korkusu olmadan doya doya oynayabiliyor. Vodafone olarak, müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlayacak ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz".

Buğra Koç: "Kullanıcılarımızın oyun deneyimlerini zenginleştirmek için çalışıyoruz" 

Türkiye’de eğlence kültürünün önemli parçalarından olan okey ve tavla oyunlarını mobil cihazlarda kullanıcılarla buluşturduklarını ifade eden Zynga Türkiye Genel Müdürü Buğra Koç da şunları kaydetti: "Kullanıcılarımızın oyun deneyimlerini geliştirmek ve zenginleştirmek amacıyla tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Vodafone gibi değerli bir markayla kullanıcılarımıza değer katan bir işbirliğinde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 'Vodafone Oyun Pass' paketine sahip kullanıcılarımız, bir hafta boyunca, hem oyunlarımızda internetinden yemiyor, hem de 45 bin hediye çipin sahibi oluyor. Oyunlarımızda tatlı bir rekabet içinde aynı zamanda sosyalleşerek keyifli zaman geçiren kullanıcılarımız, Vodafone’un sunduğu bu paket sayesinde internetinden yemeden, hediye ettiğimiz çiplerle oyun keyfini artırıyor. Zynga Türkiye olarak, hem oyunlarımızın içinde yaptığımız sürekli geliştirmelerle, hem de Vodafone örneğinde olduğu gibi, heyecan duyduğumuz işbirlikleriyle, kullanıcılarımızın hayatlarına daha fazla kolaylık ve değer katmak için çabalamaya devam ediyoruz".

Kader Kutun: "Oyuncuların ihtiyaçlarını odağına alan projeler geliştiriyoruz" 

Dijital oyunlar ile markaları bir araya getirmeye odaklandıklarını söyleyen Netcom Medya Kurucu Ortağı Kader Kutun ise şöyle konuştu: "Netcom Medya olarak, oyuncu dürtülerinin iyi anlaşıldığı, analiz edildiği ve elde edilen sonuçlara dayanılarak uzun soluklu stratejilerin oluşturulduğu projelere imza atıyoruz. Bu projeler içinde en heyecan verici olanlarından biri de iş ortağımız Zynga Türkiye ve Vodafone ile birlikte hayata geçirdiğimiz ‘Vodafone Oyun Pass’ projesi oldu. Oyuncuların ihtiyaçlarını odağına alan, onların oyun deneyimini zenginleştirmeye yönelik bu projede, Zynga Türkiye’nin milyonlarca oyuncusu, satın alacakları 'Vodafone Oyun Pass' paketi aracılığıyla mobil data tüketim kaygısından uzak bir mobil oyun deneyimi yaşayacak ve 45 bin çiple ödüllendirilecek. İki dünya markasının güçlerini Türk oyuncuların en sevdikleri oyunlardaki deneyimlerini zenginleştirmek üzere birleştirdiğimiz bu proje, hem bizler hem de pazar açısından son derece heyecan verici".  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu. Olay Aksaray - Konya Karayolu Eşmekaya Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Konya Karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri kadın sürücünün kullandığı 68 AAN 849 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan kadın sürücü hızla denetim noktasından kaçtı. Aksaray istikametine kaçan kadın sürücünün plakası jandarma ekipleri tarafından hem jandarma hem de emniyet haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri karayolu ve aracın geldiği istikamete yönelik adeta bölgeyi abluka altına aldı. Jandarma ekipleriyle kısa süre kovalamacaya giren kadın sürücü 53 kilometre kaçtıktan sonra şehir merkezi girişinde polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymadı. Ekiplerin kaza riskine karşı kontrollü bir şekilde takip ettiği kadın sürücü çok gidemeden Tacin Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde yakalandı. 44. üflemesinde pes eden kadın sürücü 0.97 promil alkollü çıktı Durdurulduktan sonra araçtan indirilen ve isminin Gülten Nas Y. (49) olduğu belirlenen kadın sürücü rahat tavır ve hareketleriyle dikkat çekti. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen kadın sürücüye alkol kontrolü yapmak isteyen polis memurlarının üfleme eğitimi ile imtihanı burada başladı. Alkol kontrolünden geçirilmek istenen kadına polis memurlarınca alkolmetre üfletilmek istendi. Alkolmetreyi üflemeye çalışan kadın üflermiş gibi yapıp üflemekten çekinirken, polis memurları kadına adeta üfleme eğitimi verdi. Bir polis memuru ağzıyla kadına üflemeyi gösterirken, bir değir polis memuru da elindeki üfleme çubuğunun poşetiyle üflemeyi anlattı. Eğitimin ardından polis memurlarının üfletme imtihanı başladı. Kadına defalarca alkolmetreyi üfletmeye çalışan polis memurları kadının üflemeyip üflüyormuş gibi göstermesiyle büyük bir sınav verdi. Alkolmetreye de güvenmeyen kadın sürücüye 3 farklı alkolmetre üfletildi. Zaman zaman su içen ve dinlenmeye geçen kadın sürücü 1 saat boyunca polis memurlarına ecel teri döktürdü. 43 kez alkolmetreyi üflemeyerek kandırmaya çalışan kadın sürücü 44. üflemesinde pes ederek normal bir şekilde üfledi. Üflemenin ardından kadının 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve kadın arasındaki yaşanan ilginç diyaloglar ise anbean kameralara yansıdı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen kadın sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.