SPOR - 24 Mayıs 2016 Salı 07:37

Vural: 'Süper Lig’e çıkarak 2 takımla katkıda bulunacağız'

A
A
A
Vural: 'Süper Lig’e çıkarak 2 takımla katkıda bulunacağız'

PTT 1. Lig Play-off yarı finalinde Vartaş Elazığspor’u 2-1 yenerek finaline yükselen Adana Demirspor’da Teknik Direktör Yılmaz Vural, “Bu kentin gelişimine, toplumsal psikolojisine, Süper Lig’e çıkarak 2 takımla katkıda bulunacağız” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, maçtan koptukları anlar olduğunu ama galip gelmesini bildiklerini kaydederek, “Rakibin kapanacağını düşündük. Çok hareketli çok çabuk oyuncuları var. Yediğimiz gol kontratak golü. Sonradan giren oyuncular bir takımın kazanması için ne gerekiyorsa yaptı. Oyun gidiyor derken adamlar tam kapanmıştı, üçlü forvete döndük, kornerden son dakika bir yan top karambolde Barış vurdu. Attığı gol ile işi bitirdi. Sabırsızlık vardı, zaman zaman ümitsizliğe düşebiliyorum. Ama taraftar takımına son dakikaya kadar destek verirse takım Süper Lig’e çıkabiliyormuş. Takımı bugüne kadar bu kadar istekli bu kadar galibiyeti isteyen bir şekilde görmedim. İnşallah final maçımızı da alacağız” dedi.

“MULTİGROUP ALANYASPOR’U İKİ KEZ İZLEDİK”
Yılmaz Vural, takımın yarın dinleneceğini belirterek, “Öbür gün Konya’ya gideceğiz. 25 ve 26’sında Multigroup Alanyaspor maçının çalışmalarını yapacağız. Multigroup Alanyaspor’u iki kez izledik, rakibimizin fazlası, eksisi neyse bir çalışma yapacağız. İyi ki Elazığ’da çalışmışız, bize oradaki muameleyi, alakayı gördünüz. Oyuncularına, hocalarına, taraftarına teşekkür ediyorum, geçmiş olsun diyorum. Şimdi artık bu sevincin devamı için üstümüze düşeni yapmamız lazım. Geldiğim günden beri bize destek olan başta belediye başkanı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Karşımızda deneyimli Kalpar hocamız ve yetenekli oyuncuları var. Ama inşallah başarılı olacağız. Bu kentin gelişimine, toplumsal psikolojisine Süper Lig’e çıkarak 2 takımla katkıda bulunacağız. Tolga hocama teşekkür ederim, zor bir maç yönetti. Allah’tan kaleciye bir kart gösterdi de biraz hareket geldi. Oynamaktan çok oynatmamaya dayalı bir takım karşımızdaydı” diye konuştu.

Vural sözlerini söyle tamamladı:
“Taraftar benim gayretimi görüyor, inanıyor, desteklerini ilgilerini o şekilde görüyor, değerlendiriyorum. Çok teşekkür ediyorum. Başarı zaten taraftar, medya, futbolcu, yönetim ve teknik heyet uyumu ile oluyor. Buna şahit oluyorum. Burada da benim çok dostum var ama hiçbirine bir bardak çay içmek için bile gidemedim. Çok yoğun çalışıyoruz.” 

CEMİL SEREZLİ - EREN BOZKURT
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir