BASKETBOL - 26 Şubat 2016 Cuma 15:08

Yakın Doğu Üniversitesi'nin rakibi Hatay Büyükşehir Belediyesi

A
A
A
Yakın Doğu Üniversitesi'nin rakibi Hatay Büyükşehir Belediyesi

Yakın Doğu Üniversitesi, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 20. haftasında Hatay Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak mücadele yarın saat 14.00’da başlayacak.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Yakın Doğu Üniversitesi deplasmanda yarın saat 14.00'de Hatay Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak. Karşılaşma öncesinde Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü İlker Gözeneli ve oyuculardan Asena Yalçın ile Alyssa Thomas, yaptıkları yazılı açıklamayla Hatay Büyükşehir Belediyesi mücadelesini değerlendirdi.

İLKER GÖZENELİ: “HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LİGİN EN ZORLU RAKİPLERİNDEN”
Hatay Büyükşehir Belediyesi takımının çok güçlü ve zor bir rakip olduğunu belirten İlker Gözeli, "Hatay Büyükşehir Belediyesi, ligin en zorlu rakiplerinden biri. Milli Takım maçları nedeniyle karşılaşma olmayan bu bir haftada maça konsantre olduk. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile oynadığımız ilk maç kadar heyecanlı ve temposu yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. İlk karşılaşmamızda ikinci uzatma sonucunda galip gelmiştik. Bu maçtan da galip olarak dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

ASENA YALÇIN: “GALİP GELEN TARAF OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Maça iyi hazırlandıklarını ve konsantrasyonlarının yüksek olduğunu söyleyen Asena Yalçın, "Hatay Büyükşehir Belediyesi ligin puan liderliğine oynayan bir takım. Biz de son üç maçı üst üste kazandık; serimizin bozulmaması için karşılaşmalara tüm gücümüzle hazırlanıyoruz. Önceki karşılaşmamız, seyircinin nefesini tutarak izlediği bir karşılaşma oldu. Bu karşılaşmanın da yine yüksek tempoda geçeceğini düşünüyorum. Galip gelen taraf olmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

ALYSSA THOMAS: "ZOR BİR MAÇ OLACAK"
Üç haftadır üst üste galibiyet aldıklarını vurgulayan Alyssa Thomas, "Araya bir hafta ara girdi ve bu bir haftada biz daha da iyi hazırlandık. Hatay Büyükşehir Belediyesi ligin en zor takımlarından biri; ama biz de iyi bir takımız. Zor bir maç bizi bekliyor; ama kazanmak için sahada olacağız” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir