YEREL HABERLER - 16 Ekim 2016 Pazar 18:40

Hakkari Spor, Başkale Gençlik Spor’u mağlup etti

A
A
A
Hakkari Spor, Başkale Gençlik Spor’u mağlup etti

Bölgesel Amatör Liginde başarılı bir tablo çizen Hakkari Spor, kendi evinde karşılaştığı Başkale Gençlik Sporu 1-0 mağlup etti.
Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) Ligi 1. Grupta mücadele eden Hakkari Spor, bugün kendi evinde Başkale Gençlik Sporla karşı karşıya geldi. Merzan Mahallesinde bulunan şehir stadında oynanan maçı Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ile yüzlerce spor sever izledi.
Oldukça çekişmeli geçen maç, ilk yarıda Sinan Timur’un attığı golle Hakkari Sporun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul’da vergi dairesinde rüşvet alan gelir uzmanı ve memur tutuklandı İstanbul’da vergi borcu nedeniyle tehdit ettiği kişiden rüşvet istediği öne sürülen vergi dairesinde görevli gelir uzmanı ve icra memuru, para aldıkları sırada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Rüşvet aldıkları o anlar güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan gelir uzmanı ve memur çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul’da vergi borcu olan bir kişiye, gittiği vergi dairesinde borcuna karşı bazı memurlar rüşvet karşılığında borçlarının erteleneceği teklif edildi. Bunun üzerine vergi borcu olan kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek vergi Dairesi’nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulundu. Vergi borcu olan şahıs, vergi dairesinde çalışan ve kendisini arayan vergi uzmanı ile icra memurunun, borçları nedeniyle hesaplarına bloke konulacağını ancak bir miktar para karşılığında bu kararı ileri bir tarihe erteleyebileceklerini söyleyerek kendisinden rüşvet istendiğini iddia etti. Bunun üzerine rüşvet iddiası ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin mağdur kişiyi telefon ile arayarak 20 bin lira karşılığında banka hesabına bloke konulmayacağını ve mağdur kişinin bu parayı verdikten sonra şüphelilerin mağdur şahıstan tekrar 40 bin lira para istedikleri tespit edildi. Olayla ilgili şüphelilerin, 5 Nisan’da mağdurun Esenyurt’taki iş yerine giderek paraları elden teslim aldığını öğrenen ekipler, şüphelileri yakalamak için iş yerine gitti. Polisle iş birliği yapan mağdur, seri numaraları belli olan paraları şüphelilere ödedi. Şüpheliler parayı aldıktan sonra araçlarıyla adresten ayrıldı. Bu sırada takipte olan polis ekipleri, şüphelilerin aracını durdurarak Gelir uzmanı ve memurunu gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin yapılan üst aramalarında 2 adet cep telefonu, seri numaraları daha önceden alınan 5 bin lira ve soruşturmaya konu 10 bin lira olmak üzere toplam 15 bin lira nakit para, 1 sarı zarf ile lastikli desteler halinde toplam 11 bin 820 lira ve 200 dolar nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen gelir uzmanı ve memur çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya 3. Kaş Kınık Tarım Fuarı açıldı Antalya’nın Kaş ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Kınık Tarım Fuarı kapılarını açtı. Kınık Mahallesi’nde açılan fuarda ziyaretçiler, tarım sektöründeki gelişmeleri daha yakından görme ve gözlemleme fırsatı bulabilecek. Kaş Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) denetiminde düzenlenen fuarda, yüzlerce farklı marka tarımsal ürün ve tarımda kullanılan ekipmanlar yer alıyor. Etkinlik kapsamında ulusal ve uluslararası bitki ve bitki besleme, gübre şirketleri, tarım iş makineleri, sera kurulum ve nayloncuları, sulama sistemleri, traktör, traktör yedek parçası satış, ürün geliştirme, yeşertme ve kızartma firmaları ziyaretçilerle buluşturulacak. 75 firma katılıyor Kınık Kapalı Pazar Yeri’nde 75 katılımcı firmanın hazır bulunduğu fuar, 23-25 Nisan tarihlerinde gezilebilecek. Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, yaptığı açıklamada, Kınık Mahallesi’nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuarın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Kaş Tarım Fuarı’nın destekçisi olacaklarını belirten Başkan Erol Demirhan, “İhtiyaç sahipleri fuar alanında kurulan stantlarda çeşitli tarımsal ürünler ve tarım ekipmanlarını seçerek, beğenerek temin edebilecek. Tarım sektöründeki firmaları ve ziyaretçileri bir araya getirecek fuarın tüm üreticilerimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.