YEREL HABERLER - 12 Haziran 2017 Pazartesi 15:27

Vali Toprak Yüksekova’yı ziyaret etti

A
A
A
Vali Toprak Yüksekova’yı ziyaret etti

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.


İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Yüksekova ilçesine giden Vali Toprak, Vali Yardımcısı ve Yüksekova Kaymakam Vekili Hasan Ongu, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Vali Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel’i ziyaretinin ardından bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Yüksekova Belediyespor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp yöneticileri ve sporcular tarafından karşılanan Vali Toprak, spor tesisini gezerek çeşitli incelemelerde bulundu.


Ardından Vali Toprak, Hakkâri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğince temin edilen 8. engelli sandalyesinin Yüksekova ilçesinde ikamet eden 22 yaşındaki Fatma Erekli isimli bedensel engelli bayana hediye edilmesi programına katıldı.


Vali Toprak’ın bir süre sohbet ettiği aileye daha sonra kızları Fatma Erekli’nin kullanması için temin edilen tekerlekli teslim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir