SPOR - 29 Eylül 2017 Cuma 14:11

1.Hatay Mediyetler Kupası’nın sahibi Fenerbahçe oldu

A
A
A
1.Hatay Mediyetler Kupası’nın sahibi Fenerbahçe oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Hatay Medeniyetler Kupası turnuvası sona erdi.


Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezinde düzenlenen turnuvaya Fenerbahçe, Bornova Becker Spor, Ormanspor ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayanlar Basketbol takımları katıldı.



Hatay’ın melekleri 3 maçta iki galibiyet aldı


Turnuvanın üçüncü gününde Fenerbahçe- Bornova Becker Spor karşılaşmasında, Fenerbahçe rakibini 79-65 yendi. Kadın Basketbol Takımı Ormanspor karşılaşmasında ise Hatay’ın 68-65 galibiyetiyle turnuvadaki maçlar sona erdi. En çok galibiyet alan takımın şampiyon olduğu, fair play çerçevesinde geçen seyir zevki yüksek turnuvada, yenilgisiz tamamlayan Fenerbahçe birincilik kupasının sahibi olurken, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımı 3 maçta 2 galibiyetle ikinci, Ormanspor üçüncü, Bornova Becker Spor dördüncü oldu.


Turnuvaya katılan Fenerbahçe ve Hatay’ın meleklerine kupalarını Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Maden, Ormanspor’a Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar, Bornova Becker Spor’a ödülünü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Özat verdi.


Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Maden, ödül törenindeki konuşmasında, “Birinci olmak güzel bir duygu ancak burada kaybeden yok, sporun herkese kazandırdığı bir sürü şey var. Birbirinden değerli takımları şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir