POLİTİKA - 08 Eylül 2017 Cuma 09:26

Başkan Savaş: “Partimizi gençleştirmemiz lazım”

A
A
A
Başkan Savaş: “Partimizi gençleştirmemiz lazım”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, CHP’ye katılanlara rozetlerini takarken, “Partimizi bundan böyle gençleştirmemiz gerekir.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, CHP’ye katılanlara rozetlerini takarken, “Partimizi bundan böyle gençleştirmemiz gerekir. Gençler her zaman dinamik ve zinde olurlar” dedi.


Başkan Savaş, CHP Erzin İlçe Başkanlığında gerçekleşen törende CHP’ye katılan Saraç ailesi fertlerine parti rozeti taktı.


CHP Erzin İlçe Başkanı Osman Şevket Özdemir, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı törende konuşan Savaş, hiçbir zaman hırgür çıkaran parti olmayıp, her zaman kucaklayıcı parti olduklarını ifade etti. Savaş, “Bu nedenle partimize yeni katılan Saraç ailesine teşekkür ederim. Taze kan her zaman iyidir. Bir olacağız, diri olacağız 2019 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.


Daha sonra partiye katılanlara CHP rozeti takan Başkan Savaş, “Partimizi bundan böyle gençleştirmemiz gerekir. Gençler her zaman dinamik ve zinde olurlar. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza başarılar dilerim” ifadesini kullandı.


Savaş, konuşmasının devamında şunları kaydetti:


“Hizmetlerden yoksun bırakıldığı için 2014 seçimlerinde söz vermiştik, ’kazanırsak en iyi hizmeti alacak olan ilçemiz Erzin olacak’ demiştim. Şu anda en çok hizmet alan ilçelerimizin ilk 3. sırasında bulunmaktadır. Alt yapı tamamlandıktan sonra inşallah yol çalışmalarını tamamlayacağız. Erzin halkını tozdan ve çamurdan kurtaracağız.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir