- 20 Mayıs 2018 Pazar 14:35

Ultraslan engelli gencin hayalini gerçekleştirdi

A
A
A
Ultraslan engelli gencin hayalini gerçekleştirdi

Galatasaray Spor Kulübünün taraftar grubu Ultraslan Antakya Şubesi, 5 yıl önce iş kazası sonucu felç geçiren ve yatağa mahkum olan 22 yaşındaki Cuma Baykar’ın hayalini gerçekleştirdi.

Galatasaray Spor Kulübünün taraftar grubu Ultraslan Antakya Şubesi, 5 yıl önce iş kazası sonucu felç geçiren ve yatağa mahkum olan 22 yaşındaki Cuma Baykar’ın hayalini gerçekleştirdi. Engelli gencin önce evi restore edildi sonra da Galatasaray maçlarını izlemesi için televizyon alındı.


Ultraslan taraftar grubu, engelli gencin sosyal medya üzerinde paylaşılan videosu üzerine harekete geçti. Kısa sürede organize olan Antakyalı Galatasaray taraftarları Baykar’ın evine giderek durum tespiti yaptılar. Önce ev restore edildi, sonra bir mağazaya gidildi çok istediği cep telefonu, klima, koltuk ve maçları izlemek için bir televizyon satın alındı.


Koyu bir Galatasaray taraftarı olan 22 yaşındaki engelli Cuma Baykar, çok istediği televizyona kavuşmanın ve Galatasaray maçlarını izlemenin mutluluğunu yaşadı.


Ultraslan Antakya Temsilcisi Mustafa Altıok, "Fatih Hocamız Adanalıdır yazın muhakkak Adana’ya gelecektir. Biz buradan Fatih hocamızı Cuma kardeşimizi ziyarete çağırıyoruz" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne’nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti Edirne’de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne’nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne’nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti. Sabah eşi tarafından yatağında hareketsiz halde bulunan Dinar’ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. İki ay içersinde 2 kardeşini toprağa veren ciğerci esnafı Bahri Dinar’ın kalbi daha fazla bu acılara dayanamadı. Ciğerci esnafı Bahri Dinar’ın ağabeyleri Nazmi Dinar (68) Şubat ayında geçirdiği kalp krizinden, Bahattin Dinar (65) ise Perşembe günü Uzunköprü ilçesinde geçirdiği iş kazasında hayatını kaybetmişti. Ciğerci Bahri Dinar, ikindi namazının ardından Eski Camide düzenlenen cenaze töreni ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan çok sayıda vatandaş, göz yaşlarına hakim olamadı. Cenazeye Adülhey de katıldı Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Abdülhey karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Kenan Çoban da, "Sabah çok üzücü bir haberle uyandık. Yakın dostumdu. Bahri abi bir değerdi. Ciğerci Bahri diye anılıyordu ama bizim ciğerimizi yaktı. Edirne’mizin Türkiye’mizin başı sağ olsun" dedi.