DÜNYA - 26 Ocak 2013 Cumartesi 16:51

ÇAYKUR RİZESPORLU TARAFTARLARDAN MUSTAFA DENİZLİ`YE ÖZEL PANKART

A
A
A
ÇAYKUR RİZESPORLU TARAFTARLARDAN MUSTAFA DENİZLİ`YE ÖZEL PANKART

Çaykur Rizespor taraftarları, Adana Demirspor maçında teknik direktör Mustafa Denizli`yi hazırladıkları ilginç bir pankartla karşılamaya hazırlanıyor.
Devre arasında Çaykur Rizespor`da göreve getirilen teknik direktör Mustafa Denizli, Pazar günü Yeni Şehir Stadyumu`nda oynanacak olan Adana Demirspor maçı ile ilk kez yeşil mavili taraftarların önünde sahaya çıkacak. Taraftarlar bu maç öncesi Mustafa Denizli için özel bir karşılama hazırlığına girdi.
Stadyumu doldurmak için organizasyonlarını sürdüren taraftarlar hazırladıkları "Yağmurun ülkesi ve çay diyarına hoş geldin" pankartı ile Denizli`yi karşılayacaklar.
Koyu bir Rizespor taraftarı olan Ahmet Gazi Korkmaz ve Abdullah Çelik tarafından hazırlanan ve 10 Metre Uzunluğunda, 5 metre genişliğinde olan pankartta Mustafa Denizli, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Renklerinin vurgulandığı konuşma balonların da dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise üç büyükler için "Bu değil, Bu da değil, Bu hiç değil" ifadelerine yer verilerek Çaykur Rizespor`un logosunu gösteren Denizli`nin "İşte Araduğum Takum Bu" sözlerine yer verilmesi oldu. Bu pankart sosyal medya üzerindeki taraftar grupları arasında paylaşılıyor.
Pankartın ayrıca maç sırasında stadyumda taraftarlarca açılacağı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir