YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 15:29

AKÇAKOCA CHP YÖNETİM KURULLARI TOPLU KAHVALTI YAPTI

A
A
A
AKÇAKOCA CHP YÖNETİM KURULLARI TOPLU KAHVALTI YAPTI

CHP Akçakoca İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Başkanı, İGM Üyesi ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı tanışma ve kaynaşma amaçlı kahvaltılı bir toplantı düzenledi.
Akçakoca CHP Başkanlığınca organize edilen ve tüm yönetim kurullarında görevli ve meclis üyelerinin eşleri ile birlikte davet edildiği Çuhalı`da Balık Lokantasındaki kahvaltıda Başkan Albayrak, İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik kolları başkanları kısa birer konuşma yaparak yaklaşan çalışmalar ve hedefler ile ilgili bilgiler verdiler.
Parti Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fuat Akpınar`ın yeni Kurulan Kadın Kollarında göreve gelen yöneticiler ve Gençlik kolları Yöneticilerinin birbirleri ile tanışması çalışmalarında dayanışmanın sağlanması amaçlandığının vurgulandı.
Akçakoca İlçe Başkanı Nurol Badanoz, yerel seçimlerin yaklaşması ile henüz erken olsa da her geçen gün siyasi havanın ısındığına dikkat çekerek, ``İktidar başta CHP olmak üzere kendini eleştiren her kurum kuruluş ve kişiye acımasız bir şekilde saldırıyor. Bu nedenle bizler sıkı bir dayanışma içerisinde olmak ve gücümüzü artırmak için sık sık bir araya gelmek ortak hareket etmeliyiz. Birbirimizi eleştirmeli ancak bunu yıkıcı, kırıcı boyutlara asla vardırmamalıyız`` dedi.
Partinin bir bütün olarak dayanışma içinde olmasının gerektiğine inandığını vurgulayan Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Eskici ``Kısa süre önce bu görevi üstlendik. Çalışma ve eylem planımızı hazırlıyoruz. Bu arada İlçemiz yönetimlerinin ve kurumlarını ziyaret ediyor tanışıyoruz. Dünya kadınlar günü hazırlıklarımız sürüyor`` açıklamasında bulundu.
Gençlik kolları Başkanı Ahmet İnceoğlu sürekli olarak yeni katılımların olduğu ve partinin büyük ilgi gördüğünün altını çizdiği konuşmasında ``CHP`li gençler olarak ilçemizde yaşlı, yoksul, engelli ve hastalarımızı sık sık moral ziyaretlerinde bulunuyoruz. Etkinlikler düzenleyerek partimizin görüşlerini aktarıyoruz`` dedi.
Kahvaltıda İlçe çalışmaları ve yurt genelinde nasıl bir yol izleneceği hakkında açıklamalarda bulunan ve bu nedenle CHP Genel merkezinde yapılan son toplantıda aktarılan görüşleri içeren bir konuşma yapan Başkan Albayrak ``Partimizin 2002 den bu yana aldığı oy yüzdesi giderek ve belirgin olarak yükselmiştir. Bu oranı Türkiye genelinde ilk sıralarda yer alan bir yükseliştir.Bu birlikte çok iyi işler yaptığımızın en büyük göstergesidir`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir