POLİTİKA - 24 Ekim 2015 Cumartesi 19:20

DBP Eş Başkanı Yüksek Iğdır'da

A
A
A
DBP Eş Başkanı Yüksek Iğdır'da

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Genel Eş Başkanı Kamuran Yüksek, seçim çalışmaları kapsamında Iğdır’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
DBP Genel Eş Başkanı Kamuran Yüksek, beraberinde HDP Iğdır Milletvekilleri M.Emin Adıyaman, Kıznaz Türkeli’nin bulunduğu heyet seçim çalışmaları kapsamında Iğdır’da birtakım ziyaret gerçekleştirdi.
Heyet ilk olarak HDP Tuzluca Seçim Bürosu önünde partililerle selamlaştı. Heyet daha sonra çarşı merkezi esnafları ile selamlaştıktan sonra DBP Tuzluca ilçe teşkilatını ziyaret etti. Heyet daha sonra Iğdır merkezdeki seçim bürosuna geçti.
Seçim bürosu önünde kendilerini karşılamaya gelenlere seslenen Yüksek, kendilerinin çizgisinin Hz. Hüseyin’in çizgisi olduklarını söyleyerek, “Kerbela olayını lanetliyorum ve kınıyorum. Kerbelalar devam ediyor. Bir kez daha Hz.Hüseyin’in katledilişinin, şehit edilişinin yıl dönümünde diyorum ki bizim çizgimiz Hz.Hüseyin’in çizgisidir. Yezid’e karşı Muaviye’ye karşıdır. Azeri kardeşlerimizin de yanı mazlumların yanında olmaktır” şeklinde konuştu.
Yüksek ve beraberindeki heyet daha sonra Iğdır Belediyesi’ni ziyaret etti
Bunlar Da İlginizi Çekebilir