GENEL - 09 Kasım 2017 Perşembe 12:36

Iğdır’da elektrik kesintisi yapılacak

A
A
A
Iğdır’da elektrik kesintisi yapılacak

Iğdır Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için, 11 Kasım 2017 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arası elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Iğdır Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için, 11 Kasım 2017 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arası elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi.


Yapılan açıklamada, kesintiden etkilenecek yerin Karaağaç Mahallesi olduğu belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Konya’da AKOM teyakkuzda Konya’da, Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) teyakkuza geçti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şiddetli rüzgarın şehrin belli bölümlerinde etkisini gösterdiğini, buna mukabil Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu dile getirdi. Vatandaşları oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyaran Başkan Altay, “Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) sosyal medya hesabından yayınlanan uyarılara dikkat edelim. AKOM’da tüm şehir kameraları ve risk bölgeleri an be an takip ediliyor ve sahada görevli arkadaşlarımıza çalışma noktaları veriliyor. Rüzgarın şiddetini artacağı yönünde tahminleri tekrar hatırlatıyorum. Mesire alanı ve yoğun ağaçlı parklarımızda lütfen dikkatli olalım. Trafiğe kapanan Sille Alt Geçidimizi yeniden trafiğe açtık” diye konuştu. Öte yandan, AKOM’dan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “İlimizde meydana gelen kuvvetli fırtınanın etkisiyle Afet Koordinasyon Merkezimize gelen ihbarlara ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Trafikte seyir halinde olan tüm vatandaşlarımızın çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” Çalışmalara devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri fırtına sebebiyle kırılan ağaçları keserek kamyonlara yükleyip kaldırıyor.
Şırnak Bakan Göktaş, Cudi’nin yıldız kızları ile söyleşi yaptı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak Belediyesi Dengbej Evinde Cudi’nin yıldız kızları ile söyleşi yaptı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Bakan Özdemir Göktaş, Şırnak Belediyesi Dengbej Evinde öğrenciler ile söyleşi programında öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi. Burada öğrencilerle konuşan Bakan Göktaş, “Her biriniz alanında pırıl pırıl yetişmiş azimli, başarılı bin bir zorlukla karşılaşmış olmanıza rağmen, sporla, sanatla farklı dallar ile TÜBİTAK’ta, yarışmalarla farklı alanlarda her biriniz çaba sarf ettiniz ve zorluğa rağmen her biriniz bu başarıları elde ettiniz. İnanmak başarının yarısıdır. Sizler inandığınız için kulüplerimiz başarıyor. Sizler inandığınız için Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu olabiliyorsunuz. Ben burada asla pes etmeyen bir gençlik görüyorum” dedi. Kızlara ailelerinin, mahallelerinin, şehirlerinin ve ülkelerinin gurur kaynağı olduğunu dile getiren Bakan Göktaş, “Başarılı kadın olmak için, her zaman isim sahibi olmak gerekmiyor. Bir yerden başlayıp mücadele ettikçe yaptığımız işin aslında ne kadar kıymetli olduğunu ortaya çıkarıyorsunuz. Devletimiz buraya çok güzel bir spor okulu kurmuş, buraya çok güzel imkan sağlamış. Bu spor okulu sayesinde bir çok dalda çok başarılı çocuklarımız çıkmış. Bizde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak çocuklarımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Bu ülkenin başarısı kadınlar ve kız çocukları ile mümkündür. Şırnak Valiliğimiz üzerinden, spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunacağız. Bizde devlet olarak çocukların okullaşmasına yönelik sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte çok güzel adımlar attık. Şuan aranızda ileride ülkenin başarılı sporcuları, bilim insanında, sanatçına bu salondan çıkacağına inanıyorum. Asla pes etmeyin. Bu sizin hayat felsefeniz olsun” diye konuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ziyaretlerin ardından Şırnak’tan ayrıldı.
Aydın Sınıf arkadaşlarını özür dileme bahanesi ile çağırıp darp ettiler Aydın’ın Efeler ilçesinde sınıf arkadaşları tarafından darp edilen ve çevredeki esnafa sığınan 7’inci sınıf öğrencisi çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Başına aldığı darbe nedeniyle dikiş atılan çocuğun ailesi evlatlarını darp eden 2 çocuktan şikayetçi oldu. Olay, Efeler Ortaokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okulda eğitim gören 7’inci sınıf öğrencisi A.T.. bir gün önce henüz bilinmeyen bir nedenle beden eğitimi dersinde sınıf arkadaşları A.P. ve B.A. ile tartıştı. Çıkan arbedede A.T.’nin boynu çizilirken, olaydan bir gün sonra iddiaya göre sınıf arkadaşları A.P. ve B.A. arkadaşları A.T.’den özür dilemek istediklerini belirterek okul çıkışı mahalle arasında bir yere çağırdı. Burada özür dilemelerini beklediği arkadaşları tarafından darp edilen A.T. can havli ile çevredeki bir beyaz eşya servisine sığındı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri darp sonucu yaralanan A.T.’ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede başına dikiş atıldığı öğrenilen A.T. bir müddet müşahede altında kaldıktan sonra taburcu edildi. A.T.’nin ailesi hastanedeki işlemlerinin ardından polis karakoluna giderek evlatlarını yaralayan 2 çocuktan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.