ASAYİŞ - 14 Mart 2017 Salı 12:41

Iğdır’da korkutan yangın: 1 yaralı

A
A
A
Iğdır’da korkutan yangın: 1 yaralı

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.


Alınan bilgiye göre, yangın Karakoyunlu ilçesi Ergenekon Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın kısa sürede evi sardı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında evde bulunan ve çeşitli yerlerinden yaralanan İshak İlaldı isimli vatandaş olay yerine gelen ambulansla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karakoyunlu Belediyesi itfaiye ekiplerinin olay yerine geç gitmesi ve yetersiz kalması üzerine, Iğdır’a bağlı Melekli kasabasına ait itfaiye ekipleri de olay yerine giderek yangına müdahale etti. Vatandaşlar, olay yerine geç giden itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.


Yangında yaralanan İshak İlaldı isimli vatandaş, Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Diyarbakır’a sevk edildi.


Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şenes Erzik: "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız bulduğunu söyledi. TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzik, "Çok uzun yıllar FIFA ve UEFA’da üst düzey yöneticilik yaptım. FIFA Zürih’de müzesinin içinde bana özel bir köşe ayırdı. Ben de onlara elimdeki önemli fotoğraf ve objeleri karşılıksız verdim. Bu benim için çok önemliydi, Levent’te içinde bulunduğumuz binayı da Türk futboluna kazandırdık. Burası da müze gibi diyen Şenes Erzik, bugün de TFF ile FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam. Biz onlarla aile gibiyiz dedi. Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Daha önce 1 oy ile kaybetmiştik. Bu kez kazandık. Sayın Mehmet Büyükekşi 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahipliğini aldığımız gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartımı kendi elleri ile takdim etti. O günün hatırasını evimde baş köşede saklıyorum. Ayrıca bana o gün hep birlikte çektirdiğimiz fotoğrafı hediye etti. Onu da evimde saklıyorum. Çok mutlu olduğum bir gündü. Gözlerim doldu" dedi. 18 Temmuz’da yapılacak TFF seçimli mali genel kurulu ile ilgili de konuşan Erzik, "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" diye konuştu. "A Milli Futbol Takımı ile ilgili iyi bir ekip kuruldu başarılı buluyorum. Montella tercihi çok doğru bir tercihti" diyen Şenes Erzik, Türk futbolunun geleceği ve kurtuluşu için altyapıya önem verilmesi gerektiğini vurguladı.