YEREL HABERLER - 16 Nisan 2015 Perşembe 11:27

Iğdır'da “Vatikan'da Kiliseler Ve Dini Hayat” Konferansı

A
A
A
Iğdır'da “Vatikan'da Kiliseler Ve Dini Hayat” Konferansı

Iğdır Üniversitesi Sosyal Hareketler ve Bilinçli Eğitim Topluluğu’nun organizasyonuyla “Vatikan’da Kiliseler ve Dini Hayat” konulu konferans düzenlendi.
Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Polat katıldı. Iğdır Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz ve Prof. Dr. Ömer Rıza Akgün’ün yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler de konferansa yoğun ilgi gösterdiler. “Din gör dinini beğen” sözüyle konuşmasına başlayan Prof. Dr. Polat, Müslümanlığı daha çok sevmek için diğer dinler hakkında da bilgi sahibi olunması gerektiğini söyledi. Vatikan’da bulunduğu süre zarfında buradaki dini hayat konusunda araştırmalar yaptığını anlatan Prof. Dr. Polat, Hıristiyanlık ve Vatikan’la ilgili öğrencilere önemli bilgiler verdi.
Konferansın sonunda Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Faik Yılmaz, verdiği önemli bilgilerden dolayı Prof. Dr. Polat’a teşekkür ederek plaket takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir