SPOR - 21 Ekim 2017 Cumartesi 17:13

Ahmer Nur Çebi: “İnşallah derbi Beşiktaş’a yarayacak şekilde biter”

A
A
A
Ahmer Nur Çebi: “İnşallah derbi Beşiktaş’a yarayacak şekilde biter”

Beşiktaş, Kartal Yuvası mağazalarının 89.

Beşiktaş, Kartal Yuvası mağazalarının 89.’sunu İçerenköy Carrefour’da açtı. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de açılışta yaptığı konuşmada, yarın oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin Beşiktaş’a yarayacak şekilde sonuçlanmasını dilediğini söyledi.


Kartal Yuvası mağazalarının sayısını her geçen gün arttıran Beşiktaş, 89. Kartal Yuvası’nı İçerenköy Carrefour’da yaptı. Açılışa Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetici Hüseyin Mican katıldı. Kurdele kesimi sonrası açıklama yapan Ahmet Nur Çebi, “89.’sunu açtık. Açmaya da devam edeceğiz. Çünkü taraftarın takımıyla temas ettiği, maddi ve manevi katkı verdiği yerlerden birisi de Kartal Yuvaları. Diğeri de stadyuma gelerek maç izlemeleri. İkisi de bizim için çok önemli. Çünkü bunlardan aldığımız katkılar bize hem manevi hem de maddi anlamda destek veriyor. Bütün Beşiktaşlıları bize destek vermek için Kartal Yuvası ve stada davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Çebi: “Benim için 17 takım da değerli”


Süper Lig’in 9. haftasında oynayacakları Medipol Başakşehir maçına da değinen Ahmet Nur Çebi, “Şu veya bu maç önemli demeyenlerdenim. Benim için 17 takım da değerli. Hangi takımın nasıl top oynayıp oynamadığını ancak lig sonunda değerlendirebiliriz. Burada itiraf ediyorum; dün akşam bir Göztepe-Alanyaspor maçı seyrettim. Hepimizin ders çıkartması gereken, düşük bitçeler alan futbolcuların çok başarılı olduğunu gördüm. Bununla gurur duydum. Tabii bunlardan ders çıkarmamız lazım. Dolayısıyla küçük maç, büyük maç yok. Bütün takımları önemseyerek devam edeceğiz. O formayla sahaya çıkan futbolcunun maç seçme hakkı yok. Başakşehir de önemli ancak diğerleri de önemli” diye konuştu.



Çebi: “Her futbolcu formanın hakkını vermeli”


Siyah-beyazlı futbolcuların maç seçtiği yönündeki haberlere katılmadığını belirten Çebi, “Bu konuda sabit fikirli değilim. Ancak böyle bir şey varsa seçmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece kendi takımım için değil. Her futbolcu kendi taraftarları için giydiği formanın hakkını her maçta ayrı ayrı vermeli” açıklamasında bulundu.


Ayrıca Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ile ilgili ise “İnşallah Beşiktaş’a yarayacak şekilde sonuçlanır” yorumunu yaptı.



Mican: “Hedef forma sayımız 500 bin”


Şu anki rakamlara göre yaklaşık 230 bin forma sattıklarını söyleyen Hüseyin Mican, “Burası 89. mağaza oldu. Anadolu Yakası’ndaki yapılanmamız bitmek üzere. 1 veya 2 ilave mağaza daha açabiliriz. Şu anda çok iyi gidiyoruz ve satışlar da iyi. Yaklaşık 3 aylık süreç içinde 230 bin rakamlarına geldik. Geçen seneye kadar sayıları verene kadar toplam satışlarımız ve bizim sattıklarımızı ilave ederek söylüyorduk. Bu sene hedeflerimiz daha büyük olduğu için direkt taraftarın sırtına geçirdiği sayıyı veriyoruz. Hedefimiz de 500 bin” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu. Olay Aksaray - Konya Karayolu Eşmekaya Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Konya Karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri kadın sürücünün kullandığı 68 AAN 849 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan kadın sürücü hızla denetim noktasından kaçtı. Aksaray istikametine kaçan kadın sürücünün plakası jandarma ekipleri tarafından hem jandarma hem de emniyet haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri karayolu ve aracın geldiği istikamete yönelik adeta bölgeyi abluka altına aldı. Jandarma ekipleriyle kısa süre kovalamacaya giren kadın sürücü 53 kilometre kaçtıktan sonra şehir merkezi girişinde polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymadı. Ekiplerin kaza riskine karşı kontrollü bir şekilde takip ettiği kadın sürücü çok gidemeden Tacin Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde yakalandı. 44. üflemesinde pes eden kadın sürücü 0.97 promil alkollü çıktı Durdurulduktan sonra araçtan indirilen ve isminin Gülten Nas Y. (49) olduğu belirlenen kadın sürücü rahat tavır ve hareketleriyle dikkat çekti. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen kadın sürücüye alkol kontrolü yapmak isteyen polis memurlarının üfleme eğitimi ile imtihanı burada başladı. Alkol kontrolünden geçirilmek istenen kadına polis memurlarınca alkolmetre üfletilmek istendi. Alkolmetreyi üflemeye çalışan kadın üflermiş gibi yapıp üflemekten çekinirken, polis memurları kadına adeta üfleme eğitimi verdi. Bir polis memuru ağzıyla kadına üflemeyi gösterirken, bir değir polis memuru da elindeki üfleme çubuğunun poşetiyle üflemeyi anlattı. Eğitimin ardından polis memurlarının üfletme imtihanı başladı. Kadına defalarca alkolmetreyi üfletmeye çalışan polis memurları kadının üflemeyip üflüyormuş gibi göstermesiyle büyük bir sınav verdi. Alkolmetreye de güvenmeyen kadın sürücüye 3 farklı alkolmetre üfletildi. Zaman zaman su içen ve dinlenmeye geçen kadın sürücü 1 saat boyunca polis memurlarına ecel teri döktürdü. 43 kez alkolmetreyi üflemeyerek kandırmaya çalışan kadın sürücü 44. üflemesinde pes ederek normal bir şekilde üfledi. Üflemenin ardından kadının 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve kadın arasındaki yaşanan ilginç diyaloglar ise anbean kameralara yansıdı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen kadın sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.