SPOR - 13 Ekim 2017 Cuma 10:52

Atiker Konyaspor ile Galatasaray 33. randevuda

A
A
A
Atiker Konyaspor ile Galatasaray 33. randevuda

Galatasaray, Süper Lig’in 8.

Galatasaray, Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor ile 33. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılıların bu maçlarda 25’e 2 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.


Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray, yarın 19.30’da deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, 6 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda topladığı 19 puanla lider konumda bulunuyor. Konya ise 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda topladığı 7 puanla 14. sırada yer alıyor. Karşılaşma Konyaspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.



33. randevu


Atiker Konyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 32 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 25’inde sarı-kırmızılılar sahadan galip ayrılırken, yeşil-beyazlılar ise 2 kez rakibini mağlup etti. 5 müsabakada ise galip taraf çıkmadı.



Galatasaray, 14 senedir Konya’ya yenilmiyor


Galatasaray, Süper Lig’de Atiker Konyaspor’a 21 maçtır mağlup olmuyor. Sarı-kırmızılılar bu 21 karşılaşmada 17 kez rakibini yenerken, 4 kez de mağlup oldu. Konyaspor, Galatasaray’ı en son 13 Eylül 2003 yılında evinde 1-0’lık skorla yendi.



Galatasaray’ın ligde 11 maçtır bileği bükülmüyor


Galatasaray, Süper Lig’de 11 maçtır yenilmiyor. Sarı-kırmızılılar, en son yenilgisini 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olarak almıştı. Aslan, o maçtan sonra oynadığı 11 karşılaşmadan 7 galibiyet, 4 beraberlik çıkardı.



Serdar Aziz, sarı kart sınırında


Galatasaray’ın milli oyuncusu Serdar Aziz’in Atiker Konyaspor maçında dikkatli olması gerekiyor. Başarılı defans oyuncusu, Konyaspor maçında sarı kart görmesi halinde ligde 9. haftada Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak.



Takımı Gomis sırtlıyor


Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, takımını katkı vermeye devam ediyor. Yıldız golcü, alınan galibiyetlerde büyük rol oynarken, rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Gollerinin dışında Gomis, 2 de asist yaptı.



En son yenilgi Özgür Yankaya ile


İki takım arasındaki müsabakada Edirne bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak. Özgür Yankaya, Galatasaray’ın bugüne kadar 17 müsabakasında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmaların 10’unda sahadan galibiyetle ayrılırken, 5 kez de rakiplerine mağlup oldu. Yankaya’nın yönettiği maçların 2’sinde berabere kaldı. Bu 17 mücadelede Yankaya, Galatasaraylı futbolculara 33 sarı, 3 de kırmızı kart gösterdi. Özgür Yankaya, Galatasaray’ın en son yenilgisini aldığı Süper Lig’in 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada görev yapmıştı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yangın Sigortalarında Etkin Hasar Yönetimi Eğitim Serisi, Quick Tower ev sahipliğinde gerçekleşti KASIDER-Kadın Sigortacılar Derneği’nin Quick Sigorta desteğiyle düzenlediği Yangın Sigortalarında Etkin Hasar Yönetimi Eğitim Serisi, Quick Tower ev sahipliğinde gerçekleşti. Türk sigorta sektörünün duayen hasar yöneticilerinin katkılarıyla zenginleşen eğitim serisi, sektör profesyonellerine yangın sigortalarında etkin hasar yönetimi konusunda kapsamlı bir bilgi sundu. Quick Tower’ın ev sahipliğinde 17 Nisan’da gerçekleşen etkinlikte 20’den fazla eğitmen yer alırken katılımcıların eğitim sertifikalarının TSEV’de yapılacak sınav sonrası Sigorta Haftası’nda dağıtılacağı duyuruldu. Eğitimde Türk Ticaret Kanunu & Genel Şartlar ilgili bölümleri, yangın restorasyonlarında dikkat edilmesi gerekecek tüm hususlar, Türkiye’de bir ilk ve tek olan ve yangın hasarlarında hasar mahalline götürülerek önemli bir fark oluşturan ve büyük katma değer sağlayan gezici tır laboratuvarının Hendek’te ziyaret edilmesi ve burada canlı örnekler ile saha eğitimi alınması, bugüne kadar yapılan büyük restorasyon hasarlarının incelenmesi gibi birçok konu ele alındı. “Quick Sigorta gibi kuruluşların desteği önemli” KASIDER Başkan Sema Tüfekçiler, “Eğitime katılan tüm eğitmenlerimize bizlere aktardıkları tecrübe ve deneyimleri için çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sektörde eğitime verdiğimiz önem kıymetli sponsorlarımız ile hayata geçiriliyor. Bu eğitimde mekanı ve öğlen yemeği için bize destek veren, bizlerin her daim yanında olan ve KASIDER’in kıymetli bir partneri olan Maher Holding Sigorta Grubu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi. BİMTES CEO’su Cemil Islıkçı ise şunları aktardı: "KASIDER’in düzenlediği bu kıymetli eğitime sponsorluk yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Eğitimde yer alan tüm eğitmenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz. Quick Sigorta gibi önemli kuruluşların desteğiyle, sektördeki eğitim ve bilgi paylaşımı daha da güçleniyor." “Daha güçlü bir sigorta topluluğu oluşturmamıza yardımcı oluyor” Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti şöyle ifade etti: "Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’dan oluşan Maher Holding Sigorta Grubu olarak, eğitime ve KASIDER’e destek vermekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu tür inisiyatifler, sektördeki bilgi ve deneyimi artırarak daha güçlü bir sigorta topluluğu oluşturmamıza yardımcı oluyor. Bu değerli eğitim serisinin, sektördeki genç yeteneklerin yetişmesine ve bilgi birikiminin artmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Quick Sigorta ve Corpus Sigorta ileriye dönük olarak da sektörün eğitim ve gelişimine olan desteğini her zaman sürdürmeye devam edecek.”