GENEL - 10 Kasım 2017 Cuma 10:14

Barrus London Türkiye’de ilk defilesini yaptı

A
A
A
Barrus London Türkiye’de ilk defilesini yaptı

Anadolu’nun kültür mirasından ve medeniyet tarihinden ilham alan dünyaca ünlü marka Barrus London Türkiye’de ilk defilesini yaptı.

Anadolu’nun kültür mirasından ve medeniyet tarihinden ilham alan dünyaca ünlü marka Barrus London Türkiye’de ilk defilesini yaptı. Defilenin baş mankeni olarak podyumda yürüyen Tülin Şahin göz doldurdu.


Anadolu’nun kültür mirasından ve medeniyet tarihinden ilham alan, Neslişah Yılmaz’ın tasarım ve özgünlük aşkıyla ortaya çıkan marka Barrus London, Londra’dan sonra ilk kez Türkiye’de koleksiyon sunumu yaptı. Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleşen defileye Keremcem, Bahar Tunç, Ceren Moray, Didem İnselel gibi çok sayıda sanatçı ve modacı katıldı. Birbirinden gösterişli tasarımların tanıtıldığı defile davetlilerin beğenisini topladı. Defilenin baş mankeni olarak podyumda yürüyen Tülin Şahin ise göz doldurdu.



’’Barrus’u global bir marka olarak konumlandırdık’’


Barrus’un Londra moda haftasında üç defa tek Türk markası olarak defile yaptığını ifade eden Barrus London CEO’su Volkan Hidayetoğlu, ’’Çok zor bir yerden başladık aslında ama bizim hedefimiz de bu. Biz Barrus’u Türkiye’den çıkıp global olan bir marka olarak konumlandırdık. Zaten birinci defilemiz de Ebru başroldeydi. İkinci defilemizde yine Ebruları ipek kumaşlarımıza yansıttık. Yani hep bir Türkiye hep bir Anadolu, Mezapotamya kültürünü global moda formlarına aktarma ve Barrus’un globalleşmesi amacımızdı. Aslında şu anda Londra’da vardığımız yeri burada Türkiye’de dostlarımızın beğenisine sunarak hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz’’dedi.



’’Katar pazarına giriyoruz’’


Şu anda bütün dünya markalarının ana satış noktasının körfez olduğunu ifade eden Hidayetoğlu, ’’Londra’daki birçok markayı Katarlılar değerlendiriyor ve satın almalara devam ediyor. Türkiye’nin globalleşen markalarının da ilk gözünü çevireceği yerlerden biri körfez. Biz de şu an Katar pazarına çok güçlü ortaklarla giriyoruz. Katar-Türkiye köprüsünü gittikçe güçlendirirken Barrus’u da bunun moda alanındaki öncülerinden biri yapmak istiyoruz’’ diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir