YEREL HABERLER - 16 Ocak 2017 Pazartesi 16:17

Başkan Altınok Öz Personelinin Nikahını Kıydı

A
A
A
Başkan Altınok Öz Personelinin Nikahını Kıydı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan Özlem Engin ile Serkan Yazar’ın nikahını kıydı.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediyede görev yapan Özlem Engin ile Serkan Yazar’ın nikahını kıydı.
Kartal Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreninde damat Serkan Yazar’ın şahitleri arasında ise Kartal’ın eski belediye başkanlarından olan ve halen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Sekmen yer aldı.
Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde Sosyal Medya personeli olarak görev yapan Özlem Engin ile Serkan Yazar’ın nikah töreni; Kartal Belediyesi’nin Bülent Ecevit Kültür Merkezi içinde bulunan Evlendirme Dairesinde gerçekleşti. Nikahlarını kıydığı çiçeği burnunda çifte mutluluklar dileyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, evlilik cüzdanını takdim etmesi için damadın şahitleri arasında yer alan Kartal eski belediye başkanlarından Mehmet Sekmen’e verdi. Halen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Sekmen de genç çifte sevgi ve saygıyı elden bırakmamalarını tavsiye ederek evlilik cüzdanını takdim etti. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı nikah töreninde gelin Özlem Engin’in mesai arkadaşları genç çiftin mutluluğunu paylaştı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir