GENEL - 20 Nisan 2018 Cuma 17:01

Başkan Remzi Aydın’dan erken seçim açıklaması: "Bu bir yenilenme, güç ve enerji doldurma"

A
A
A
Başkan Remzi Aydın’dan erken seçim açıklaması: "Bu bir yenilenme, güç ve enerji doldurma"

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, erken seçim kararı ile ilgili, "Bu bir yenilenme, güç, enerji doldurma diyebiliriz" dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, erken seçim kararı ile ilgili, "Bu bir yenilenme, güç, enerji doldurma diyebiliriz" dedi.


Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydınkonuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, erken seçim kararı konusu gündeme geldi.


Erken seçim kararının milletime hayırlı olmasını dileyen Başkan Remzi Aydın, şöyle konuştu: "Erken seçim kararı alınmasıyla ile ilgili, MHP ve AK Parti’nin Genel Başkanlarının ve yetkili kurullarının aldıkları bu kararın memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.


Mevcut birlik ve beraberliğimizi bozacak hain girişimlerin hep olduğunu belirten Başkan Remzi Aydın, "Tabii ülkemiz özellikle 15 Temmuz’dan sonra çok ciddi bir sürece girdi. Hain darbe girişimi, Cumhurbaşkanımızın önderliğiyle, milletimizin iradesiyle savuşturulduktan sonra hain eller, mihraklar rahat durmadılar. Biz bunu her gün yaşıyoruz.


Devlet olarak, millet olarak, kurumlar olarak yaşıyoruz. Gerçekten görünen görünmeyen bir çok alanlarda, ekonomi, sosyal, siyasal alanda mevcut birliğimizi beraberliğimizi sekteye uğratacak, bozacak nitelikte hain girişimler hep devam etti. Bir çoğu basına, kamuoyuna yansımadı ama içeriden, dışarıdan gizli, açık bir çok saldırılara maruz kaldık toplum olarak ve halen devam ediyor bu süreç. Tabi netice itibariyle bu vatandaşımızı rahatsız ediyor, ekonomiyi sıkıştırıyor ve piyasaları daraltıyor. Başka bir takım sosyal problemlere yol açıyordu. Dolayısıyla belki bu sürecin bir an örce ortadan kaldırılması, toplumun sosyal, ekonomik anlamda rahatlaması anlamında bence alınması gereken bir karardı ve doğru olduğunu düşünüyorum.


Belki zamanlaması tartışılabilir ama neticede alınmış bir karar. Ben Rabbimden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böylece seçimden sonra bir iktidarın oluşması mukadder, bir başkan seçilecek. Tabi ki parlamento yenilenecek. Dolayısıyla seçimlerden yeni çıkmış bir başkan, oluşmuş bir hükumet neticede taze bir yönetimdir" diye konuştu.


Bunun bir yenilenme, güç ve enerji doldurma olduğunun altını çizen Başkan Aydın, sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti inşallah çoğunluğuyla beraber Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesini arzu ediyoruz, böyle olacağına da inanıyorum. Dolayısıyla halkından güven almış, tazelenmiş bir hükümetle, Cumhurbaşkanıyla beraber daha motive olmuş daha moralli olarak, devlet olarak, millet olarak yolumuza devam edeceğiz diye düşünüyorum. Bu bir yenilenme, güç, enerji doldurma diyebiliriz. İnşallah milletimizin de bu Cumhur ittifakıyla bu sürece katkı vereceğine inanıyorum ve içerideki, dışarıdaki hainlere ve düşmanlara karşı Milli birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber bu süreci iyi bir şekilde, hayırlı bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Tabi ki süreç hep zor oldu. Özellikle son 4 yıldır iki tane genel seçim, bir tane Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık, bir referandum yaşadık. 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Şimdi yine dördüncü yılımızda yine ikinci bir Cumhurbaşkanlığı seçimi ve parlamento seçimi yaşayacağız."


Başkan Aydın, "Bütün bu süreçler gerçekten bizlerin daha çok kuvvetlenmesine, daha çok tecrübe kazanmasına, hedefe daha çok kitlenmemize yol açtı, daha çok motive etti ve kuvvetlendirdi. 24 Haziran sürecinin de bize bu şekilde etki yapacağını düşünüyorum. İnşallah menzilimize daha sağlam adımlarla gitmemizi sağlayacak diye düşünüyorum. Yeniden hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir