SPOR - 14 Kasım 2017 Salı 16:39

Başkan Yazıcı, Eren’in bir hayalini daha gerçekleştirdi

A
A
A
Başkan Yazıcı, Eren’in bir hayalini daha gerçekleştirdi

Tuzla Belediye Başkanı Dr.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, özel çocuklardan Umut Eren Şahin’in Galatasaraylı futbolcular ile tanışma hayalini de gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı ekibin antrenmanında futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirip formasına imza alan Umut Eren Şahin, Başkan Yazıcı’ya sosyal medya kanalıyla teşekkür etti.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Dünya Engelliler Günü’nde birlikte piyano resitali verdiği Umut Eren Şahin’in bir hayalini daha gerçekleştirdi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı Umut Eren Şahin’in Galatasaraylı futbolcular ile tanışma hayali Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın girişimiyle gerçek oldu. Umut Eren Şahin, taraftarı olduğu Galatasaraylı futbolcular ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hem tanıştı hem de antrenmanlarını izledi. Futbolcular ile tek tek fotoğraf çekilen Umut Eren Şahin, Muslera, Mariano, Maicon, Fernando, Belhanda, Gomis, Serdar Aziz, Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci’ye formasını da imzalattı.



Eren, Başkan Yazıcı’ya tweet atarak teşekkür etti


Umut Eren Şahin, antrenmanın ardından Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya sosyal medya kanalıyla teşekkür etti. Başkan Yazıcı’yı etiketleyerek mutluluğunu paylaşan Şahin, “Başkanım bugün Galatarasaylı futbolcularla sizin sayenizde tanıştım ve çok mutlu oldum. Sizi çok seviyorum. Size ve ailenize çok teşekkür ederim” dedi.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, Umut Eren Şahin’in tweetini, “Biz seni çok seviyoruz Umutcuğum” ifadesiyle yanıtladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karaman Karaman’da 57 mahalleye 277 muhtar adayı Şehir merkezinde 57 mahallesi bulunan Karaman’da, 31’i kadın 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor. Türkiye Muhtarlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ali Öngay, 2019 seçimlerinde şehir merkezinde yaklaşık 200 olan muhtar adayı sayısının bu seçimde 277 olduğunu söyledi. “277 muhtar adayından 31’i kadın” Muhtarlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ali Öngay, Karaman merkezde 57 mahallenin bulunduğunu belirterek, “277 muhtar adayımız mevcut. Bu adaylarımızdan 31’i kadın, 246’sı erkek" dedi. Öngay, muhtarların yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu da kaydederek, “Herkes seçilebilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarını yürütüyor. Önceki seçimde Karaman’da 200 civarında bir aday vardı ve kadın aday daha fazlaydı. Kadın adaylardan da bir tanesi şehir merkezinde diğeri de köyde muhtar olarak seçildi. Bu seçimde muhtar adayı daha fazla, onun da sebebi muhtarların imkanlarının daha fazla artmasıdır. En çok adayın bulunduğu mahallemiz ise Ahmet Yesevi Mahallesidir. Tam 18 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor. Bunlardan 3 tanesi kadın. Karaman merkezde ortalama 57 mahalleye 5’er muhtar adayı düşüyor. Tek adayın olduğu mahallelerimiz de bulunuyor. 3 mahallemizde mevcut muhtarlarımızın karşısında aday yok” dedi. Mevcut muhtar olarak kendisinin de mahallesinde tekrar muhtar adayı olduğunu belirten Öngay, "Biz çalışmalarımıza 1 ay öncesinde başladık. Yaptığımız çalışmada seçmenlerimizle bire bir görüştük. Benim de şuanda karşımda 2 muhtar adayı var" diye konuştu.