YEREL HABERLER - 26 Mart 2017 Pazar 13:15

Kartal’da Aydos Patika Koşusu heyecanı başladı

A
A
A
Kartal’da Aydos Patika Koşusu heyecanı başladı

Kartal Belediyesi, 7’inci Aydos Patika Koşusu ile doğa sporları tutkunlarını bu yıl da bir araya getirdi.

Kartal Belediyesi, 7’inci Aydos Patika Koşusu ile doğa sporları tutkunlarını bu yıl da bir araya getirdi. Çok sayıda sporcunun katıldığı etkinlikte renkli görüntüler oluştu.


Kartal Belediyesi, 7’inci Aydos Patika Koşusu ile doğa sporları tutkunlarını bu yıl da bir araya getirdi. İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Ormanı’nda gerçekleşen müsabakaya 80 bisikletçi ile 250 koşucu katıldı. Her yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden amatör ve profesyonel sporcuların katıldığı etkinlik, bu yıl da doğa sporları tutkunlarından yoğun ilgi gördü. Sporcular orman içi patikalarda inişli çıkışlı parkuru tamamlamak için ter döktü. Parkur boyunca renkli görüntüler oluştu.


Müsabakayı yakından takip eden Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, “Güzel bir Pazar günü, güzel bir organizasyon. 7’incisini düzenlediğimiz Aydos Patika Koşusu’nda Kartallılarla beraber olduk. Hatta Kartal dışından da sporcu arkadaşlarımız da var. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. Bu etkinliklerle insanların içinden geçtiğimiz bu kötü günlerde hem kafasının dağılmasını hem spor ahlakı hem düzgün nesillerin yetişebilmesi için bu tür etkinliklerin devam etmesini sağlıyoruz. Kartal Belediyesi olarak bütün sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Geleneksel olarak bu devam edecek. Aydos’un da kıymetini bilmek gerekiyor. Kartal’da çok güzel bir ormana sahibiz. Bu vesile ile Kartal halkı hem buraları görmüş oluyor hem de spora sevdalanmış oluyor” dedi.


Bisiklet ve koşu müsabakasına katılan Fatih Topçu, “Gerçekten harika bir yarıştı. Bu Aydos’taki ikinci yarışımız zaten ve MTB bambaşka bir şey. Biz birazdan burada koşacağız tamamen ayrı parkur olacak, aynı parkur olmasına rağmen. Çünkü koşu bambaşka, bu tür yarışları herkese tavsiye ederim. Çünkü hem yarış hem de ortam çok güzel oluyor” şeklinde konuştu.


Sporcu Muharrem Fındık ise, “MTB yarışçısı olarak bugün burada bulunuyoruz. Tüm arkadaşlarımız tüm ekibimiz. Çok heyecanlıydı, bugün yarışta. Burada gerçekten çok güzel bir atmosfer var. Bunların daha fazla olmasını istiyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir