SPOR - 22 Eylül 2018 Cumartesi 19:58

Okay’lı Celta Vigo, Enes’li Valladolid ile yenişemedi

A
A
A
Okay’lı Celta Vigo, Enes’li Valladolid ile yenişemedi

La Liga’nın 5.

La Liga’nın 5. haftasında Okay Yokuşlu’nun formasını giydiği Celta Vigo evinde Enes Ünal’ın takımı Valladolid ile 3-3 berabere kaldı. Rakip fileleri de havalandıran Enes, bu sezonki ilk golünü kaydetti.


La Liga’nın 5. haftasında Celta Vigo, Estadio de Balaidos Stadı’nda Valladolid ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Celta Vigo, 5. dakikada Iago Aspas ve 9. dakikada Maxi Gomez’in golleri 2-0 öne geçti. Konuk ekip 39. dakikada Oscar Plano ile farkı 1’e indirdi ve ilk yarı Celta’nın 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. 54. dakikada Aspas tekrar sahneye çıktı ve farkı 2’ye çıkardı. Daha sonra müthiş bir geri dönüşe imza atan Valladolid, 65. dakikada Enes Ünal, 90+4. dakikada Leonardo Suarez golleri ile eşitliği yakaladı ve mücadele 3-3 sona erdi.


Celta Vigo’da oynayan milli futbolcu Okay Yokuşlu 90 dakika sahada kaldı. Valladolid’de futbol hayatını sürdüren bir başka milli futbolcu Enes Ünal ise 65. dakikada Nacho Martinez’in yerine oyuna dahil oldu. Vigo’ya karşı fileleri havalandıran Enes, bu sezonki ilk golünü attı.


Bu sonucun ardından Celta Vigo puanını 8’e, Valladolid de 3’e yükseltti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Çayırova’da 23 Nisan coşkusu yaşandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çayırova’da coşkuyla kutlandı. Çayırovalı miniklerin hazırladığı gösteriler ilgiyle takip edildi. Çayırova’da 23 Nisan coşkusu yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Çayırova Kaymakamlığı önünde çelenk sunma programı gerçekleştirildi. Protokolün katılımıyla birlikte Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakılmasının ardından, protokol üyeleri Ahmet Yesevi İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Kutlama programına geçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ya başlayan programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal yaptı. Kaymakam Önal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine dikkat çekti. Çayırovalı miniklerin hazırladığı şiir ve gösterileri ilgiyle takip edildi. Ardından 23 Nisan dolayısıyla gerçekleştirilen yarışmalarda ödül kazanan çocuklara ödüllerini takdim etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle gerçekleştirilen törene Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Selim Çetintaş, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.