SPOR - 18 Haziran 2018 Pazartesi 12:03

(Özel haber) Erol Bedir: “Dünya Kupası sonrası ses getirecek transfer yapabiliriz”

A
A
A
(Özel haber) Erol Bedir: “Dünya Kupası sonrası ses getirecek transfer yapabiliriz”

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç ve Güray Vural’la ilgili olarak herhangi bir teklif almadıklarını ifade ederek, Dünya Kupası’nın ardından ses getirecek bir transfer yapabileceklerini söyledi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç ve Güray Vural’la ilgili olarak herhangi bir teklif almadıklarını ifade ederek, Dünya Kupası’nın ardından ses getirecek bir transfer yapabileceklerini söyledi.


Teknik Direktörlük koltuğuna Ertuğrul Sağlam’ı oturtan ve ardından Antalyaspor’dan Sakıb Aytaç, Eskişehirspor’dan Hasan Hüseyin Acar ve Feyenoord’dan Bilal Başakcıoğlu’nu kadrosuna katan Kayserispor’da Başkan Erol Bedir, İHA’ya özel açıklamalar yaptı. Özellikle Deniz Türüç ve Güray Vural’a birçok takımın teklif yaptığı ve kadrosuna katmak istediği yönünde çıkan haberler üzerine konuşan Bedir, “İki futbolcumuz için de şu ana kadar bize gelen bir teklif yok. Yetkisi olmayan kişiler, bazı futbolcuları bazı takımlara yakıştıran, iyi niyetli olduğunu düşündüğüm kişiler böyle yakıştırmalar yaparak bazı dedikoduların çıkmasına sebep oluyor. Ancak dediğim gibi şu ana kadar gelen bir teklif yok” diye konuştu.



“Ne kızın haberi var ne de oğlanın!”


Bazı yetkisiz kişilerin ortaya attığı iddialar nedeniyle böyle haberlerin çıktığının altını çizen Bedir, “Mesela evlilik öncesinde bazı akrabalar, kızla oğlanı birbirine yakıştırır. Burada ne kızın babasının, ne de oğlanın babasının haberi yoktur durumdan. Hatta ne kızın haberi vardır, ne de oğlanın. Durum aynı bu şekilde. Yetkisi olmayan kişilere, yakıştırmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz şu ana kadar üç transfer yaptık. Transfer yaparken önce oyuncuya soruyoruz, prensipte anlaşıyoruz. Ardından kulübüyle görüşüyoruz, oyuncuyla anlaşmak için izin istiyoruz. Sonrasında da kulübün haklarını kulüple, oyuncunun haklarını menajeriyle görüşüyoruz, transferimizi yapıyoruz. Futbolcu satarken de aynı yolun izlenmesini istiyoruz. Talip olan varsa bu yolu izlesinler. Bu olması gereken prosedürdür. Ama şu ana kadar ne yurt içinden ne de yurt dışından Deniz ve Güray için bize başvuran kimse olmadı” ifadelerini kullandı.



“Dünya Kupası’nın ardından önemli bir isim gelebilir”


Şu ana kadar en hızlı transfer yapan takım olduklarının altını çizen Kayserispor Başkanı Erol Bedir, “Üç oyuncu transfer ettik. Sezon başında tespit ettiğimiz eksik bölgelere transfer yapacağız. Ertuğrul Hocamız belki başka takviyeler isteyebilir. Ya da gitmek isteyen isimlerin kalmasını isteyebilir. Bunun yanı sıra proje ve PR, tanıtım açısından bir transfer de yapılabilir. Bunun için de Dünya Kupası’nı bekliyoruz. Ses getirecek, sükse yapacak bir transfer gerçekleştirebiliriz. Enteresan şeyler olabilir. Dünya Kupası’nın bitmesini bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."