GENEL - 17 Nisan 2018 Salı 11:25

Rami’ye otopark müjdesi

A
A
A
Rami’ye otopark müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Rami kışlasının bahçesinin altına çok büyük bir otoparkın yapılacağını söyledi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Rami kışlasının bahçesinin altına çok büyük bir otoparkın yapılacağını söyledi.


Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, Rami’ye yapılması planlanan otopark ile ilgili soru gündeme geldi.


Rami Kışlası’nın bahçesinin altına çok büyük bir otopark yapılacağını müjdeleyen Başkan Remzi Aydın, "Rami’de ciddi bir otopark problemimiz var. Tabi Rami kışlamız, malum projemiz devam ediyor, restorasyon... Rami kışlamızın bahçesinin altına çok büyük bir otopark yapılacak inşallah. Tabi kısa vadede biz geçici yerler oluşturarak otopark sorununu çözmeye çalışıyoruz. İslambey cuma pazarı bir özel mülk. Bir kilise vakfına ait bir özel mülk. Onunla alakalı bir plan çalışması yapılıyor. Dolayısıyla orada oluşacak duruma göre bir proje gelişecek" dedi.



"Üstü yeşil alan, altı otopark"


Başkan Remzi Aydın, Rami Kışlası’nın çok ciddi bir otopark kapasitesine de sahip olacağını vurgulayarak, "Yer yer ufakta olsa bazı noktalarda otopark çalışmaları yapıyoruz. Rami’de bir parkımızın altında üstü yeşil alan, altı otopark şeklinde bir çalışmamız var. Ama henüz netleşmedi. Zannediyorum 10-15 güne kadar netleşir. O zaman inşallah ilan ederiz. Rami kışlası çok ciddi bir otopark kapasitesine sahip olacak. Otoparkı Ramili vatandaşlarımız çok rahat bir şekilde kullanacak, biz de bunu hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.


Öte yandan, bir soru üzerine, Davutağa Camii ve Kaptanpaşa Camii’de çalışmaların sona geldiğini de vurgulayan Başkan Remzi Aydın, şöyle devam etti:


"Davutağa Camii’ndeki çalışma son aşamalara geldi. Yani bize verilen bilgi Ramazan ayına yetiştirileceği şeklindeydi. Kaptanpaşa camisi de aynı şekilde. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapıyor onları, takip ediyoruz. Tabi müteahhitler bu eski eser olduğu için biraz yavaş ilerliyor maalesef. Ama çok uzadı, Ramazan’a yetiştirmeye çalışıyoruz inşallah."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir