SPOR - 04 Aralık 2016 Pazar 22:30

Serdar: “3 maçı da kazanıp, devreye iyi girmek istiyoruz”

A
A
A
Serdar: “3 maçı da kazanıp, devreye iyi girmek istiyoruz”

Galatasaray’ın defans oyuncusu Serdar Aziz, “Bu maçtan üç puan çıkardığımız için mutluyuz. Önümüzdeki üç maçı da kazanıp devre arasına iyi bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz, basın mensupların açıklamalarda bulundu.
Önemli olan takımın kazanması olduğunu belirten Aziz, “Bu hafta da bizim için önemliydi. Rakiplerimiz puan kaybetti. Bu akşam iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sahadan daha farklı da ayrılabilirdik. Maçı erken bitirebilirdik. Golleri erken bulamadık. Nitekim kazanmayı bildik. Bu maçtan üç puan çıkardığımız için mutluyuz. Önümüzdeki üç maçı da kazanıp devre arasına iyi bir şekilde girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Karşılaşmada penaltı kurtaran deneyimli file bekçi Muslera hakkında da konuşan Serdar Aziz, “Muslera bizi bugün kurtardı. Gerçekten ona teşekkür ediyorum. Onun için zaten söylenecek fazla bir şey yok” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı gezip oy istiyor DÜZCE (İHA) – Düzce’de yaşayan cam kemik hastası Esat Balcı, belediye meclis üyesi adayı olarak tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı dolaşıp Balcı, seçmenlerle buluşuyor. Düzce’nin Yığılca ilçesinde ikamet eden doğuştan cam kemik hastası Esat Balcı (30), hem yaşamın içinde olmak hem de engelleri ortadan kaldırmak için farkındalık çalışmalarına imza atıyor. Üniversite eğitimini de Düzce’de tamamlayan Balcı, Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Tekerlekli sandalyesiyle ilçede kapı kapı gezen Balcı, seçmenlerden oy istiyor. 5 yıl önce de muhtar olmak için aday olduğunu söyleyen Balcı, "Az bir oyla kaybettim, nasip olmadı. Bu seçimlerde Yeniden Refah Partisinin yönetiminde yer almıştım. Encümen olmaya da niyetim vardı. Yönetim takdir gösterdi ve 2. sıradan belediye meclis üyesi adayı olarak listeye girdim" dedi. Esat Balcı, ihtiyacı olan herkese el uzatacağını ifade ederek, "Ben 7’den 77’ye her insanla görüşen, 7 gün 24 saat sürekli irtibat halinde olan, başkan kadar ön planda olan bir insanım. İhtiyacı olanların her türlü sorunlarını çözeceğime inanıyorum. Engelli birey olduğunuzda açılmayacak kapı olmadığını biliyorum. İlçemde de çevrem, adaylığımın çok iyi olduğunu söylüyor. Bu ilçeye katabileceğim çok özel çalışmalarım olduğunu herkes biliyor. Bizde kazanmak için çalışıyoruz" diye konuştu.