SPOR - 25 Şubat 2018 Pazar 22:13

Tolgay Arslan: “Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik”

A
A
A
Tolgay Arslan: “Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik”

Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, maçın kilit noktasının çift forvete dönmeleri olduğunu söyleyerek, “Hocanın çift forvete dönmesiyle kilit açıldı.

Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, maçın kilit noktasının çift forvete dönmeleri olduğunu söyleyerek, “Hocanın çift forvete dönmesiyle kilit açıldı. Riske girdik ama iyi bir maç çıkardık. Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik” dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın başarılı orta sahası Tolgay Arslan, ”Çok iyi bir maç çıkardık takım olarak. 3 puanı hak ettik. Herkes iyi oynadı bugün. Bu galibiyeti taraftara armağan ediyoruz. İlk yarıda da desteklediler. Her zaman bize inandılar. Şimdi yarışa geri döndük. İnşallah böyle devam ederiz” diye konuştu.



“Bu oyunla kazanmak gurur verici”


Taraftarın Fenerbahçe galibiyetinin keyfini çıkarması gerektiğini dile getiren Tolgay, “Derbiyi kazanmak bizim ve taraftarlar için büyük bir şey. Bu oyunla kazanmak da gururlandırıyor. Haftaya da zor maçımız var. Önce kupa maçımız var sonra da Trabzonspor maçına odaklanacağız” şeklinde konuştu.



“Daha iyi takım olduğumuzu biliyorduk”


İkinci yarıdaki oyunlarıyla 3 puanı hak ettiklerini sözlerine ekleyen 27 yaşındaki futbolcu, “Biz her zaman kendimize güveniyoruz. Daha baskılı oynamaya çalıştık. Daha iyi takım olduğumuzu biliyorduk. Zaten bugün de herkes gördü. İkinci yarı çok iyi çalıştık ve 3 puanı hak ettik” ifadelerini kullandı.



“Hocanın çift forvete dönmesiyle kilit açıldı”


Oğuzhan Özyakup’un sakatlanmasıyla maça 10 numara mevkinde başlamasıyla ilgili bir soruya ise başarılı futbolcu, şu şekilde cevap verdi:


“Hoca bana orda görev verdi. İlk önce orda oynamaya başladım. Sonra çift forvete döndük. Bu bizim için daha iyi oldu. Topları arkadan daha iyi çıkardık. Ben her zaman riskli ve özgüvenle oynuyorum. Ama kendime de güveniyorum. Hocanın çift forvete dönmesiyle kilit açıldı. Riske girdik ama iyi bir maç çıkardık. Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Piyasa değeri 1 milyon 850 lira gümrük kaçacağı ürün ele geçirildi: 8 gözaltı Konya’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlar çerçevesinde piyasa değeri 1 milyon 850 lira olduğu belirlenen gümrük kaçağı ürün ve haksız kazanç ile elde edilen 176 bin 245 lira paraya el konuldu. Kaçakçılık olayı ile ilgili 8 şüpheli, tefecilik olayı ile ilgili 2 şüpheli ve aranması bulunan 3 şüpheli ile birlikte 13 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Konya merkezde bulunan bazı iş yeri, ikamet ve araçlara operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 7 bin 360 paket gümrük kaçağı sigara, 233 bin adet boş makaron, 481 adet elektronik sigara likiti, 31 adet cep telefonu, 242 adet elektronik sigara, 521 adet elektronik sigara yedek parçası, 130 adet TAPDK bandrolü, 100 kilogram tütün, 1 adet sigara dolum makinesi ele geçirildi. 8 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin 1 milyon 850 bin lira olduğu belirlendi. Tefecilik yaptığı belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı KOM ekipleri tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettiği belirlenen 2 şüphelinin iş yerlerine operasyon düzenledi. İş yerlerinde tefecilikten elde edildiği değerlendirilen 176 bin 245 TL nakit, tefecilik suçunda kullanıldığı belirlenen 1 adet pos cihazı ve 30 adet kredi kartı ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı. Aranan 3 şahıs yakalandı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin hakkında yakalama kararı olan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalarda "Vergi Usul Kanunu’na muhalefet" suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olan Ü.Ş. ve aynı suçtan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.S. ile "tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurmak" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası olan A.B. yakalanarak cezaevine teslim edildi.