GENEL - 22 Kasım 2017 Çarşamba 20:22

Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde ÇEDAŞ’a ödül

A
A
A
Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde ÇEDAŞ’a ödül

26’ncı Kalite Kongresi 2017 yılı Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nin sahiplerini bulmasıyla sona erdi.

26’ncı Kalite Kongresi 2017 yılı Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nin sahiplerini bulmasıyla sona erdi. Törende Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) “Mükemmeliyette Yetkinlik 5 Yıldız” ödülüne layık görülürken ödülü ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa aldı.


Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) destekleriyle düzenlenen 26’ncı Kalite Kongresi, 2017 yılı Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nin sahiplerini bulmasıyla sona erdi. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Türkiye Kalite Derneği üyeleri, firma yetkilileri ve çok sayıda yerel yönetim temsilcisi katıldı. Törende yapılan değerlendirmeler sonucu alanlarında başarı sağlayan birçok firma ve yerel yönetime ödülleri takdim edildi. Törende ÇEDAŞ da “Mükemmeliyette Yetkinlik 5 Yıldız” ödülüne layık görüldü. Ödülü ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa alırken ödülün kurumsal kültürün ve kaliteli hizmet verildiğinin göstergesi olduğuna dikkat çekti.



“Kaliteli hizmet verdiğimizin göstergesi”


Aldıkları ödülün kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine önem veren bir kuruluş olmalarının önemli bir göstergesi olduğunu söyleyen ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, “Yapılan dış değerlendirmede Mükemmellikte Yetkinlik 5 yıldızı alan ilk dağıtım şirketi olarak bizim için gurur verici bir olay. Şimdiye kadar dağıtım şirketi içinde 5 yıldızı alan başka bir şirket yok. Bu yönden de takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz inşallah önümüzdeki yıllarda Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımızın belirttiği Avrupa’daki kalite ödülünü almak. Bununla ilgili çalışmalarımızda devam edecek inşallah. Kurumsal kültürü oluşturduğumuzun, kaliteli hizmet verdiğimizin göstergesidir. Avrupa’da da inşallah Türkiye’mizi iyi bir şekilde temsil ederek ödül alacağız” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mardin Teknoloji çağında gün geçtikçe okuma oranı düşüyor Mardin’de öğrenciler, teknoloji çağında okuma oranının düştüğünü dile getirdiler. Mardin’de kütüphanelerde ders çalışan öğrenciler, okuma alışkanlıklarının her geçen gün düştüğünü söyledi. Okuma alışkanlığının ailede başlaması gerektiğine dikkat çeken Okan Hakan, "Kitap okumaya küçük yaşta başlanmalıdır. Ailenin vermesi gereken bir alışkanlık olması gerekiyor. Yaşa göre okunacak kitap değişir. Kitap okuma konuşma, diksiyon için çok yararlıdır. İlk başta aile, daha sonra okulda bununla ilgili bilgi verilmelidir. Teknolojiye göre kitap tercih edilmesi daha faydalı diye düşünüyorum" dedi. Okuma oranlarının düşmesini teknolojinin gelişmesine bağlayan Fahriye Kübra Teken ise, her türlü bilgiye internet yolu ile erişim sağladıklarını söyledi. Teken, "Her türlü bilgiye oradan ulaşmaya sahip olduk. İnsanlar teknolojiyi daha kolay bulduğu için oraya yöneliyor ama bence okumanın tadı daha farklı. Bu alışkanlığı pandemi döneminde edindim. O zamandan beri düzenli okumaya gayret ediyorum. Ayda üç kitap bitirmeye çalışıyorum. Okumadan önce olaylara daha düz bakıyordum. Kitap okuma alışkanlığı edindikten sonra insanlarla empati kurabildiğimi, hayata daha farklı baktığımı, duygusal ve manevi açıdan daha çok geliştiğimi fark ettim. Kitap okumak insanın bakış açısını genişletiyor. Kitap okumaya başlayan bir daha bırakamayacak. Çünkü kendi içinize çekiliyorsunuz ve bir nevi o karakterlerin hayatında yaşıyorsunuz. Sizin tanıdığınız insanlar gibi oluyorlar. Tanıştığınız her insan, giriştiğiniz her işte daha farklı bakmayı öğrendiğiniz için size bu tarz bir katkıda bulunuyor. Aynı zamanda Türkçemi geliştirmeme de katkısı oldu. Kitap okuyacak herkes bu şekilde faydalanabilir" diye konuştu.