SPOR - 27 Mart 2017 Pazartesi 16:51

Yargıtay, Fenerbahçe için beraat kararlarının onanmasını talep etti

A
A
A
Yargıtay, Fenerbahçe için beraat kararlarının onanmasını talep etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yöneticiler ile ilgili olarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, beraat kararlarının onanmasını talep etti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yöneticiler ile ilgili olarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, beraat kararlarının onanmasını talep etti.


Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Başkan Aziz Yıldırım ve Yöneticiler için beraat kararının onanmasını talep etti ve dosyayı Yargıtay 5. Dairesi’ne gönderdi. Yapılan açıklamada, "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 Temmuz Süreciyle ilgili yeniden yargılamada, başkanımız ve yöneticilerimiz için İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce verilen beraat kararlarıyla ilgili tebliğnamesini tamamladı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayı Yargıtay 5. Ceza Dairesi’ne gönderdi. Tebliğnamede, beraat kararlarının onanması talep edildi" ifadelerine yer verildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Çocuklar 23 Nisan’ı horonla kutladı Trabzon’da Of 28 Şubat İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı horon oynayarak kutladı. Trabzon’un Of ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri İlçe stadyumunda yapıldı. Renkli gösterilere sahne olana kutlamalarda horon oynayan çocuklar 23 Nisan’a farklı bir hava kattı. Of Halk Eğitimi Folklor Eğitmeni Nurcan Dereli ve babası ses sanatçısı Dursun Dereli’nin horon kursunda eğittiği ilkokul öğrencileri yeteneklerini sergiledi. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği 23 Nisan kutlamalarında diğer öğrencilerde birbirinden güzel görüntüler oluşturdu. Etkinliklerde çok eğlendiklerini belirten çocuklar, bütün çocukların 23 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. "Öğrencilerimle gurur duyuyorum" Sene başından bu yana büyük bir emekle 23 Nisan’a hazırlandıklarını belirten Of Halk Eğitimi Folklor Eğitmeni Nurcan Dereli, "Bu yıl bir grup öğrencimizle Trabzon yöresi ve ayrı bir grupla da Artvin yöresi oyunlarını çalıştık. Bu gün ise gösterilerini yaptılar. Hepsiyle gurur duyuyorum. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde 28 Şubat İkokulu öğrencileriyle Of Halk Eğitim Merkezi olarak kutladık. Ben ses sanatçısı Dursun Dereli’nin kızıyım. ’Oy Nurcan’ım’ şarkısının bestelendiği kişi benim. Çocukları çalıştırdığım için çok mutluyum" dedi.