YEREL HABERLER - 29 Ocak 2015 Perşembe 16:24

Bornova'ya Modern Bir Hastane Yapılacak

A
A
A
Bornova'ya Modern Bir Hastane Yapılacak

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Türkan Özilhan Devlet Hastanesinin kapatılacak olması ve gelen tepkiler üzerine bir açıklama yayımlayarak, Bornova ilçesinde yeni bir devlet hastanesinin yapılacağını bildirdi.
İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Türkan Özilhan Devlet Hastanesinin kapatılacak olması üzerine bir açıklama yayımladı. Bornova ilçesinde yeni bir devlet hastanesinin yapılacağını ve çalışmaların başlandığına dikkat çekilen açıklamada şu ifade yer verildi:
"Kamuoyunda geçen iddiaların tersine, yeni hastanemizin yapımına ve hizmete açılışına kadar olan kısımda bölgede verilecek sağlık hizmeti diğer kurumlarla koordineli bir şekilde planlanmış, hem hastalarımız hem de çalışanlarımız açısından hizmetin aksamaması için gerekli girişimler yapılmıştır. Bornova semtimizin konumu ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlanan yeni hastanenin yapılması için çalışmalar başlamış olup 5 Mayıs 2016’da yeni binamız hizmete girecektir. Yeni Hastanemiz bölgenin sağlık ihtiyaçlarına daha iyi cevap verecek, fiziki koşulları, işleyişi ve potansiyeli bakımından bölgenin kaliteli ve hızlı sağlık hizmetine kavuşmasını sağlayacaktır. Yine hizmetlerin aksamaması için ikinci bir proje geliştirilmiş, hastane binasının karşısında 4 katlı 20 odalı bin 200 metrekare kapalı alanı olan bir müstakil binanın kiralama işlemlerine başlanmıştır. Sonuç olarak hastanenin halen verdiği Poliklinik Hizmetleri, Sağlık Kurulu, Radyolojik Görüntüleme ve Laboratuvar çalışmaları aynı şekilde sürdürülecektir. Bu süre içinde, çalışanlarımız verdikleri hizmet ve gelirleri açısından mağdur edilmeyecektir. Amacımız bölgemizdeki sağlık hizmetini güçlendirmek ve bölge halkının gelecek dönemde gelişen teknolojiye uygun, donanımlı, çağa yakışır sağlık hizmetine ulaşmasını sağlamak olup bu konuda çalışmalarımızı hızlı ve planlı bir şekilde yürütmekteyiz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir