GENEL - 18 Mayıs 2018 Cuma 11:17

Çalışan kadınlara özel tasarımlar

A
A
A
Çalışan kadınlara özel tasarımlar

Çalışan kadınlara yönelik, hem şık hem de rahat ayakabı tasarımlarıyla dikkat çeken 04:14 Touch’ın Alsancak mağazası düzenlenen bir kokteylle hizmete açıldı.

Çalışan kadınlara yönelik, hem şık hem de rahat ayakabı tasarımlarıyla dikkat çeken 04:14 Touch’ın Alsancak mağazası düzenlenen bir kokteylle hizmete açıldı.


İş kadını Nalan Selçuk tarafından sektöre kazandırılan 04:14 Touch, Ayvalık, Muğla, Bornova, Karşıyaka, Şirinyer ve Alsancak olmak üzere toplam 6 mağazayla hizmet veriyor. Kadın çanta ve ayakkabılarında özgün çizgiler sunan 04:14 Touch, çalışan kadınların hem şık hem de rahat olabileceğini vurgulayan tasarımlar üretiyor.


Berrin Baş tarafından organize edilen ve yaklaşık 150 kişinin katıldığı açılışın ardından gerçekleştirilen defilede kadın ayakkabı modelleri sergilendi. Tasarımlar, izleyenler tarafından tam not aldı.


Ayakkabı modellerinin, tasarımıyla olduğu kadar rahatlığıyla da dikkat çektiğini söyleyen Nalan Selçuk, “Günde 8-10 saat çalışan bir kadının güzelliği ayağında taşırken bunun keyfini de çıkarabileceğini gösterdik. Şu anda sadece kadın ayakkabısı üretiyoruz. 2018 yılında sadece ürün çeşitleri ve yeni tasarımlar üzerinde çalışıyoruz. Aldığımız talep ve ilgiden dolayı 2019 yılından itibaren yurtdışına açılmayı planlıyoruz, 04 :14 markasını yakın zamanda tüm dünyada göreceksiniz” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bayrampaşa’da "ayak ezme" tartışması kanlı bitti: 1 ölü Bayrampaşa’da bir esnafın kardeşi, aracıyla başka bir esnafın oğlunun ayağını ezdi. Şahıs hastane masraflarını karşılamayınca esnaflar arasında çıkan bıçaklı kavgada, ayağı ezilen kişinin babası hayatını kaybetti. Kavga anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, 22 Nisan tarihinde sabah 10.00 sıralarında, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, geçtiğimiz ay, restoran işletmecisi Adem G.’nin kardeşinin kullandığı araç, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan K.’nın oğlunun ayağını arabayla ezdi. Kazada, aracın içinde bulunan Adem G., hastane masraflarını ödemedi. Bunun üzerine Adem G. ile Ercan K. arasında tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ercan K., Adem G. ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Ercan K., o esnada kardeşi Cengiz K.’yı aradı. Dükkana gelen Cengiz K. ise bıçak darbelerinden kendini korudu. İki çocuk babası Ercan K. (47), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kavga anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ercan K.’nın cenazesi, defnedilmek üzere Giresun’a götürüldü. Şüphelilerin daha önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulundukları öğrenildi. Öte yandan konuyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, Ercan K. ve oğlu Anıl K.’nın Adem G. ve Metin G. ile aralarında daha önceden alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenildi. Çalışmalar kapsamında Adem G. ile kuzeni olduğu belirlenen Metin G. isimli şüpheli şahıslar aynı gün polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, “kasten öldürme” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.