GENEL - 09 Temmuz 2018 Pazartesi 12:52

CHP’li vekilin acı günü

A
A
A
CHP’li vekilin acı günü

24 Haziran seçimlerinde ilk kez seçilerek CHP sıralarından meclise giren İzmir Milletvekili Ednan Arslan’ın TBMM’deki yemin töreni esnasında ölüm haberini aldığı kardeşi Arzu Arslan, son yolculuğuna uğurlandı.

24 Haziran seçimlerinde ilk kez seçilerek CHP sıralarından meclise giren İzmir Milletvekili Ednan Arslan’ın TBMM’deki yemin töreni esnasında ölüm haberini aldığı kardeşi Arzu Arslan, son yolculuğuna uğurlandı.


CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan’ın geçtiğimiz günlerde vefat eden kız kardeşi Arzu Arslan, son yolculuğuna uğurlandı. Doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan ve uzun süredir tedavi gören Arzu Arslan’ın (40) durumunun son zamanlarda kötüleştiği öğrenildi.


Arzu Arslan için Narlıdere Cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra partililer ile Arslan ailesinin yakınları katıldı. Arzu Arslan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Erzincan’a gönderildi.


Cenaze töreninde dua yapıldığı sırada gözyaşlarını tutamayan CHP’li Ednan Arslan taziyeleri kabul etti.



Acı haberi yemin töreninde almıştı


24 Haziran seçimlerinde ilk kez seçilerek CHP sıralarından meclise giren İzmir Milletvekili Ednan Arslan, TBMM’deki yemin töreninde kardeşi Arzu Arslan’ın ölüm haberini alarak adeta yıkılmıştı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar, genellikle güney, güneydoğu kesimlerinde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 23 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 26 Adana: Parçalı ve az bulutlu 38 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 27 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 29 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 25 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 32