GENEL - 24 Ocak 2018 Çarşamba 09:21

Çocuklar Sid ve Scrat ile buz pistinde buluşacak

A
A
A
Çocuklar Sid ve Scrat ile buz pistinde buluşacak

Bu sömestr tatilinde Optimum’a gelen çocuklar, Buz Devri Macera Labirenti ile unutulmaz bir eğlence yaşıyor.

Bu sömestr tatilinde Optimum’a gelen çocuklar, Buz Devri Macera Labirenti ile unutulmaz bir eğlence yaşıyor. Optimum AVM yarıyıl tatilinde miniklerin eğlenceli zaman geçirebilmeleri için muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Minikler sömestr etkinliğiyle soğuk havanın keyfini buz devrinin kahramanları Sid ve Scrat ile Optimum’da çıkartacak.



Yenilenen yüzüyle misafirlerine daha konforlu ve keyifli bir yaşam sunan Optimum AVM, yarıyıl tatilinde minik misafirleri için özel tasarlanmış Buz Devri aktiviteleriyle unutmayacakları bir sömestir tatili vaat ediyor. Çocuklar, Buz Devri Macera Labirenti ile zorlu parkurlardan geçerek eğlenerek öğrenecek.



Sid ve Scrat ile tanışmak için son iki gün


“Buz Devri Macera Labirenti” etkinliğine, etkinlik tarihleri boyunca, aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş Optimum Club üyesi ailelerin çocukları ücretsiz olarak katılabilecek. Macera Labirenti etkinlik alanında maske boyamadan oyun hamuruna, playstationdan greenboxa kadar birbirinden farklı etkinlikler çocukları eğlendirecek ve minikler tatilin tadını doyasıya çıkartırken, Sid ve Scrat ile hatıra fotoğrafı çektirecekler. Etkinlik, 26 Ocak tarihine kadar saat 12.00 ve 20.00 saatleri arasında İzmir Optimum’da gerçekleşecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.