SPOR - 07 Aralık 2017 Perşembe 11:22

Efsaneler Bayraklı’da bir araya geldi

A
A
A
Efsaneler Bayraklı’da bir araya geldi

Bayraklı Belediyesi ve Ege Masterler Federasyonu tarafından düzenlenen dayanışma etkinliğinde efsane futbol adamları Bayraklı’da bir araya geldi.

Bayraklı Belediyesi ve Ege Masterler Federasyonu tarafından düzenlenen dayanışma etkinliğinde efsane futbol adamları Bayraklı’da bir araya geldi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik yine renkli görüntülere sahne oldu.


Bayraklı Belediyesi önemli bir spor etkinliğine daha ev sahipliği yaptı. Ege Masterler Federasyonu; 3. kuruluş yıl dönümünü ve Masterler Günü’nü düzenlenen dayanışma gecesiyle kutladı. Havuz Düğün Salonu’ndaki etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Ege Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak, eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Teknik Direktörler Cihat Arslan, Cüneyt Biçer, Halim Okta, Galatasaray’ın eski kaptanı Erhan Önal, eski hakemlerden Yunus Yıldırım, Aytekin Durmaz, Mustafa Arslan, birçok ünlü eski futbolcu, antrenör ve yöneticiler ile masterler takımları katıldı. Etkinlikte Bayraklı Belediyesi’nin üst üste 2. kez Türkiye birincisi olan zeybek ekibi sahne aldı. Halk oyunları ekibinin oyunu davetliler tarafından yoğun alkış aldı.



Sporun yaşı yok


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Geçen yıl ki birlikteliğimizden sonra masterler geceleri Bayraklı’nın oldu. Seneye de beraberiz. Sporu sevmeyen ne doğayı, ne insanları, ne de hayvanları sever. Onlar sevgisiz insanlardır. Sporun yaşı yok. Her yaşta yapılabilir. Master arkadaşlarımın bu organizasyonunu hayranlıkla izliyorum. Elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Belediye başkanı olduktan sonra yaptığım ilk tesis futbol sahası oldu. Sebebi de; amatör kulübü yöneticisiydim. Çilelerini biliyorum. Amatör sporlardakiler maddi açıdan hep sıkıntı çeker. Bunu biz iyi biliriz. Belediye olarak futbolda yarışmacı takım yaratmadık. Ölçüsüz güç karşısında kulüpler belediye takımlarına iyi bakmazlar. Bayraklı Belediyesi olarak biz yetiştirici görevi üstlendik. Çocuklarımıza yönelik kurslar düzenliyoruz. Amatör kulüplere destek veriyoruz. Atatürk’ün yolundayız. Zeybeği seviyoruz. Zeybekler sadece bir kez diz çökerken o da zeybek oynarken. Biz Hasan Tahsin’in çocuklarıyız. Asla boyun eğmeyiz. Bayrağımızı indirtmeyiz. Vatanımızı böldürtmeyiz. Yaşasın Atatürk, yaşasın Türk Bayrağı, yaşasın Türkiye” dedi.


Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, spordan hiçbir zaman kopmadığını belirterek, “Sizleri tebrik ediyorum. Keşke vaktim olsa sizle hep oynasam. Ben hem oynarım hem çalarım. Bizim takım da hep birinci olur” dedi. Ege Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak ise, “Amacımız ve misyonumuz 40 yaş ve üzeri sporculara futbol oynatmak. Bunu önemli ölçüde başardık. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından davetliler hep bir ağızdan 10. Yıl marşını okudu. Gecede birçok spor adamına plaket takdim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Doğanşehir’de toplu açılış Doğanşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatırımların açılışı Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi. Doğanşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve içerisinde Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi’nin resmi açılış töreni gerçekleşti. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’un ilçeye kazandırdığı eserlerin toplu açılış töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başkan Zelyurt, Açılışı yapılan projeler arasında Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi bulunuyor. Açılışı yapılan projelerin hayırlı olmasını dileyen Başkan Durali Zelyurt, "Doğanşehir Belediyemizin eserler üstüne eserler koyarak ifade ettiğimiz, vatandaşımızın gönlünü fethettiğimiz yeni 3 eserimizin içinde bulunduğumuz Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi dahil olmak üzere inşallah uğurlu ellerinizle birlikte, dualarınızla birlikte açılışlarını gerçekleştireceğiz. Merkez, kırsal gözetmeksizin çalışacağız demiştik, Değerli, aziz hemşerilerim, Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan değer, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallelerimizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak. Ne diyor Cumhurbaşkanımız; bir olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Doğanşehir olacağız diyorum. Buraya katılımınızdan dolayı herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum, sağ olun, var olun diyorum" dedi.