MAGAZİN - 08 Şubat 2016 Pazartesi 13:17

Emre Kaya 14 Şubat'ta İzmir'de Sahne Alacak

A
A
A
Emre Kaya 14 Şubat'ta İzmir'de Sahne Alacak

Ünlü sanatçı Emre Kaya, 14 Şubat Sevgililer Gününde İzmir’de sahneye çıkıp en güzel aşk şarkılarını hayranları için seslendirecek.
14 Şubat Sevgililer Gününe sayılı günler kala, İzmir’deki mekanlar güne ilişkin özel planlama yapmaya başladı. Bu özel günde İzmir’in alışveriş mekanlarından Optimum Outlet AVM’de sahneye çıkacak Emre Kaya’da şarkılarını hayranları için seslendirecek. 14 Şubat saat 16:00’da başlayacak konserde sahneye çıkacak olan şarkıcı, konser sonunda hayranları ile buluşarak albümünü imzalayacak.
Öte yandan Optimum Outlet, Sevgililer Günü öncesinde hediye alternatifi arayanlara büyük bir sürpriz hazırladı. 13 Şubat tarihinde ziyaretçileriyle buluşacak olan Aşk Kabini, tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin aşk dolu sözlerini kaydederek kişilere ulaştıracak. Ayrıca ziyaretçiler, 8 ile 12 Şubat tarihleri arasında Optimum AVM mağazalarından 250 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında, özel menü ve çift kişilik sinema bileti kazanacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adana’da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödülleri verildi ADANA (İHA) – Adana’da Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Edebi eser ve görsel olmak üzere 2 farklı kategoriden oluşan yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise il birincileri ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Vali Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, çeşitli kategorilerde başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Programda konuşan Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, ödül alan öğrencileri tebrik ederek, “Milli Eğitim Bakanlığımız ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle Türkiye’deki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde uygulamaya geçirilen bağımlılık temalı görsel ve edebi alandaki eserlerin yarıştığı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışması çerçevesinde ilimizde dereceye giren öğrencilerimiz için Adana Yeşilay Şubesinde ödül töreni gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimize ödülü, plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.